RĂZBUNARE ŢĂRĂNISTĂ: PNŢCD pregăteşte debarcarea lui Miluţ

Cătălin Deacu
Ziarul BURSA #Politică / 22 iulie 2008

Biroul Naţional de Conducere (BNC) al PNŢCD a anunţat, ieri, demiterea lui Radu Sârbu din funcţia de preşedinte al filialei clujene a partidului şi reţinerea carnetului de membru de partid pe o perioadă de un an.

Anunţul l-a făcut însuşi preşedintele PNŢCD, Marian Petre Miluţ, care a explicat că decizia a fost luată în baza ultimelor informaţii referitoare la cercetarea penală împotriva lui Radu Sârbu, pentru fapte de corupţie.

Însă, decizia conducerii PNŢCD pare să aibă o cu totul altă semnificaţie.

Prin demiterea lui Sârbu, actualul lider ţărănist a scăpat de un contracandidat serios în lupta pentru conducerea partidului. Poate şi singurul...

Suspectând că i se pregăteşte debarcarea, Miluţ a început să excludă din viaţa de partid toţi rivalii politici, susţin surse din partid.

Radu Sârbu ne-a declarat: "Decizia de ieri reprezintă una din dovezile de politică a lui Marian Miluţ, care îşi elimină toţi posibili contracandidaţi pentru preşedenţia PNŢCD. Am dorit să candidez pentru funcţia de preşedintele al PNŢCD şi o voi face în funcţie de decizia Comitetului Naţional de Conducere, unde voi contesta demiterea mea din funcţia de preşedinte al filialei clujene. M-au demis fără ştirea mea şi am

am fost privat de dreptul la apărare".

Pe de altă parte, Radu Sârbu ne-a precizat că 28 de organizaţii din PNŢCD, au solicitat, pentru data de 24 august, întrunirea Comitetul Executiv al partidului. "Dintr-un total de 47 de organizaţii, 28 de filiale, a căror pondere este de 68% din numărul de delegaţi, solicită o nouă conducere a partidului, deci înlocuirea lui Miluţ", ne-a spus Sârbu.

Totodată Radu Sârbu ne-a mai declarat că decizia BNC este nedreaptă, întrucât justiţia nu a găsit dovezi incriminatorii în privinţa sa.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. oricum la viitorul congres regulile vor fii facute de de taranistii mai vechi cei din afara partidului care asteapta actuala conducere de multi ani s a includa pntcd an parlament nu au putut si vor raspunde cu s au fara voia lor pntcd v a fii condus de adevaratii taranistii ATENTIE UNITATE

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb