Răzvan Sava, noul primar interimar al Capitalei

Andrei Stan
Politică / 25 noiembrie 2015

Răzvan Sava, noul primar interimar al Capitalei

Actualizare 20:22 PNL îşi asumă funcţia de primar general interimar al Capitalei prin persoana lui Răzvan Sava

Partidul Naţional Liberal anunţă că, alături de noul primar interimar al Capitalei, va promova transparentizarea actului decizional administrativ, implicarea societăţii civile în luarea deciziilor şi redresarea serviciului public de transport de suprafaţă, se arată într-un comunicat al PNL remis redacţiei.

Sursa citată menţionează că asigurarea furnizării de apă caldă şi căldură pentru bucureşteni în anotimpul rece 2015-2016, precum şi crearea viitoarei strategii de dezvoltare urbanistică a oraşului sunt obiective ale Acordului pentru Bucureşteni susţinut de PNL.

"Partidul Naţional Liberal îşi asumă conducerea Primăriei Municipiului Bucureşti într-un moment dificil pentru bucureşteni şi oraş, având pregătite soluţiile pentru rezolvarea problemelor Capitalei", arată comunicatul.

PNL consideră că prin acţiunea de astăzi a făcut "un pas hotărâtor" către schimbarea administraţiei publice locale din Bucureşti, a modului şi principiilor după care acestea funcţionează. "Problemele Capitalei nu pot fi rezolvate peste noapte, însă prin acţiuni concrete şi coerente administraţia poate fi întoarsă către nevoile reale ale bucureştenilor", se mai arată în comunicat.

(S.A.)

------------

Actualizare 20:09 Răzvan Sava: "Prioritatea zero este rezolvarea situaţiei RADET"

Noul primar general interimar, Răzvan Sava, a declarat că principala prioritate pentru el constă în rezolvarea situaţiei de la RADET, precum şi întrunirea comitetului de iarnă pentru verificarea stadiului pregătirilor pentru sezonul rece, arată un comunicat trimis redacţiei.

"Prioritatea zero este rezolvarea situaţiei RADET, vreau ca împreună cu cei din conducerea acestei regii să stabilim măsuri clare, astfel încât bucureştenii să nu aibă probleme cu furnizarea de apă caldă şi căldură, mai ales acum, în pragul iernii. În acest sens, voi convoca în cel mai scurt timp o şedinţa de lucru. A doua prioritate o reprezintă întrunirea comitetului de iarnă pentru a verifica stadiul pregătirilor pentru sezonul rece", a declarat Răzvan Sava.

(S.A.)

-------------

Consilierul general PNL Răzvan Sava a fost ales primar interimar al Capitalei, cu 34 de voturi "pentru" şi 11 voturi "împotrivă", în şedinţa extraordinară de astăzi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, potrivit unor surse din presă.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) s-a întrunit, astăzi, în şedinţă extraordinară, după ce, ieri, într-o altă şedinţă extraordinară, a fost demis din funcţia de primar interimar al Capitalei Ştefănel Marin, la două luni după ce a fost desemnat în locul lui Sorin Oprescu, acuzat de fapte de corupţie.

Potrivit Mediafax, noul primar general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, este inginer, are un teren în oraşul Pantelimon, un apartament în sectorul 1, precum şi un autoturism de lux, iar din anul 2012 este consilier general al Municipiului Bucureşti, rezultă din declaraţia sa de avere.

Răzvan Sava este în Consiliul General al Municipiului Bucureşti din 2012, fiind şi preşedintele Comisiei pentru Utilităţi Publice, din cadrul PMB. El este absolvent al Facultăţii de Energetică - Universitatea Politehnică Bucureşti (1995) şi până acum a ocupat diverse funcţii de conducere la mai multe societăţi: 2008 - 2012 a fost manager la SC ICT Totall - Term, în perioada 2004 - 2008, manager la SC Protehnic Grup, iar între anii 1997 - 2001 director regional la SC Romstal Imex.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb