RCS&RDS a primit votul de încredere al abonaţilor ieşeni

Doru Mocanu, Iaşi
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 20 august 2008

RCS&RDS a primit votul de încredere al abonaţilor ieşeni

În urmă cu o săptămână, Inspectoratul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Iaşi a iniţiat o campanie de dezbatere publică, supunând atenţiei ieşenilor propunerea de închidere a activităţii la Iaşi a companiei RCS&RDS, furnizor de servicii de cablu, internet şi telefonie. IRPC Iaşi îşi motiva decizia prin numărul foarte mare de reclamaţii primite la adresa acestui operator economic. Ca urmare a celor peste 200 de reclamaţii ale clienţilor RCS&RDS, inspectorii IRPC Iaşi au sancţionat firma de şase ori, acordând, de asemenea, 19 avertismente. În ultimul an, compania RCS&RDS a primit amenzi în valoare de 15.000 de lei de la inspectorii Protecţiei Consumatorilor. De aceea, conducerea instituţiei de control a iniţiat o campanie de dezbateri publice pentru a decide dacă va dispune sau nu sistarea activităţii furnizorului de cablu şi telefonie.

După o săptămână de la lansarea campaniei, pe adresa OJPC Iaşi au fost primite 133 de mesaje, 90 dintre acestea fiind în favoarea operatorului economic. "Am luat la cunoştinţă procentul covârşitor de consumatori mulţumiţi de serviciile RCS&RDS şi am decis ca unicele măsuri care vor fi luate în continuare de OJPC Iaşi, în relaţia cu acest operator economic, să fie sancţiunea cu amendă contravenţională, în cazul reclamaţiilor dovedite ca întemeiate", a precizat Valerian Sălăvăstru, inspector şef în cadrul IRPC Iaşi.

Conform reprezentanţilor IRPC Iaşi, toate sesizările întemeiate înregistrate la sediul instituţiei de control au fost soluţionate favorabil de către RCS&RDS. De asemenea, pentru a se reduce numărul de sesizări, au fost accelerate proiectele de investiţii în infrastructura de fibră optică a operatorului economic, compania susţinând că acestea vor fi finalizate în cel mult 60 de zile.

RCS&RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori de servicii de telecomunicaţii din România. Compania a fost înfiinţată în anul 1994, în prezent fiind cel mai mare furnizor de servicii de acces internet broadband, dintre operatorii de cablu din ţară, deservind peste 1,2 milioane de abonaţi pentru serviciile de televiziune (cablu şi satelit), peste 200.000 de abonaţi la serviciile de acces Internet şi alţi peste 350.000 de abonaţi la serviciile de telefonie. În judeţul Iaşi, compania are circa 60.000 de abonaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb