Reff & Asociaţii | Deloitte Legal lansează o nouă ediţie a proiectului prin care studenţii de la drept se antrenează ca viitori avocaţi

G.D.
Companii / 7 decembrie 2022

Andreea Şerban, avocat în cadrul Reff & Asociaţii | Deloitte Legal

Andreea Şerban, avocat în cadrul Reff & Asociaţii | Deloitte Legal

Reff & Asociaţii | Deloitte Legal lansează o nouă ediţie a proiectului educaţional "Law Is Awesome!", dedicat studenţilor facultăţilor de drept din anii III şi IV care vor să înveţe ce implică în concret, într-o lume în continuă transformare, practicarea avocaturii şi consultanţei în domeniul afacerilor, conform unui comunicat transmis redacţiei. Ediţia din acest an va fi lansată oficial în cadrul unui eveniment care va avea loc în data de 13 decembrie 2022, de la ora 13:00, la sediul Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti din B-dul Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46, în sala Constantin Stoicescu. Participarea la acest eveniment se face prin completarea formularului de înscriere până la data de 10 decembrie 2022 (inclusiv) şi nu condiţionează înscrierea în proiect.

Potrivit sursei citate, etapa înscrierilor în proiect se încheie pe 16 ianuarie 2023. Proiectul se va derula în perioada februarie-aprilie 2023, timp în care studenţii selectaţi vor participa, săptămânal, la două workshop-uri organizate la sediul firmei, vor beneficia de sesiuni de coaching şi consiliere cu specialişti în resurse umane, vor avea ocazia de a petrece o zi la birou, alături de avocaţi (job shadowing) şi de a interacţiona cu clienţii firmei. Noua ediţie aduce o agendă de workshop-uri actualizată în linie cu abilităţile ce le sunt necesare tinerilor aspiranţi avocaţi pentru a se adapta celor mai recente provocări ale mediului de afaceri şi modului de lucru. Sub îndrumarea avocaţilor cu pregătire interdisciplinară în drept, tehnologie şi business din cadrul practicii de Legal Management Consulting a Reff & Asociaţii | Deloitte Legal, participanţii se vor familiariza cu trasee profesionale alternative în domeniul juridic, care implică prestarea unor servicii juridice aflate la intersecţia consultanţei de afaceri cu soluţiile tehnologice de ultimă generaţie. La finalul proiectului, participanţii vor primi recomandări personalizate de la trainerii cu care au interacţionat şi unii dintre ei vor fi selectaţi pentru stagiul de practică (şcoala de vară) organizat în vara anului 2023, continuând astfel să dezvolte şi diversifice, în cadrul firmei, abilităţile dobândite în primăvară.

"De-a lungul anilor, proiectul «Law Is Awesome!» a completat experienţa academică a studenţilor cu experienţa practică şi a acompaniat peste 150 de tineri entuziaşti în pregătirea pentru cariera la care visează. Studenţii deprind şi exersează abilităţile necesare unui avocat în domeniul afacerilor, indiferent de aria de specializare în care ar profesa, şi se familiarizează cu soluţiile tehnologice de ultimă generaţie din domeniul avocaturii. Nu e vorba doar despre abilităţi avocăţeşti «tradiţionale», care ţin de hard skills (cum ar fi să efectueze un research, să structureze un sfat juridic, să negocieze un contract, să efectueze o investigaţie juridică de tip due diligence), ci şi despre soft skills, abilităţi de relaţionare şi poziţionarea candidaturii lor viitoare în piaţa avocaturii. Specialişti în resurse umane implicaţi în procesul de recrutare îi învaţă cum să înceapă să îşi construiască, încă din timpul facultăţii, un profil profesional pe LinkedIn, cum să îşi pregătească CV-ul, care sunt ingredientele unui interviu de succes şi ce face diferenţa într-un proces de selecţie pentru o poziţie de avocat stagiar. Foarte apreciate sunt şi întâlnirile pe care le organizăm cu oameni de afaceri, de la care studenţii află cum şi-ar dori să se deruleze relaţia client-avocat", a declarat Andreea Şerban, avocat în cadrul Reff & Asociaţii | Deloitte Legal, iniţiatoarea şi coordonatoarea proiectului "Law Is Awesome!".

Pentru informaţii detaliate despre calendar, etape şi agenda proiectului, studenţii interesaţi pot consulta pagina web dedicată proiectului "Law Is Awesome!", se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb