Regatta a intermediat în anul 2023 tranzacţii în valoare totală de 35 milioane euro

F.D.
Companii / 6 februarie

Regatta a intermediat în anul 2023 tranzacţii în valoare totală de 35 milioane euro

Grupul Regatta Imobiliare a încheiat anul trecut tranzacţii însemnate, atât în sectorul rezidenţial, cât şi în cel comercial, conform unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, Regatta a finalizat la inceputul anului vanzarea cladirii din Str. Clemenceau nr. 8-10, catre grupul One United Properties, tranzactie initiata la finalul anului 2022, o tranzactie a carei valoare s-a ridicat la 13,5 milioane euro. Pe langa aceasta, pe segmentul rezidential s-au evidentiat vanzarea unei vile de patrimoniu in zona Primaverii, la pretul de 1,5 milioane euro si unui alt imobil in zona ultracentrala, la pretul de 1,3 milioane euro dovedind inca odata ca proprietatile aflate in locatii de prestigiu isi pastreaza valoarea.

Printre imobilele vândute s-au regăsit vile spectaculoase, fie istorice, fie moderne, în cele mai căutate zone din Bucureşti, cum ar fi Primăverii, Aviatorilor, Dacia, Armenească, 1 Mai, cu valori cuprinse între 200.000 şi 1,5milioane euro.

Spaţiile de birouri închiriate prin compania noastră au suprafeţe cuprinse între 1.000 şi 2.000 de metri pătraţi, în clădiri sau în vile cu destinaţie comercială, din Zona de Nord, Charles de Gaulle, Casa Presei Libere, Bvd. Expoziţiei, Piaţa Victoriei şi zona ultracentrală.

Printre clienţi se regăsesc Şcoala Italiană Internaţională Bucureşti, Reptiland Bucureşti, un loc în care vizitatorii se pot bucura de ecosisteme miniaturale, Flying Colors Bucureşti, o şcoală de limba engleză, firma de mobilier Staer Internaţional şi firme din sectorul IT.

Tot în sfera comercială, de investiţii, s-au încheiat două tranzacţii de vânzare ale unor clădiri de birouri şi spaţii comerciale, la yield-uri attractive, amplasate pe Calea Victoriei şi în apropiere de Piaţa Charles de Gaulle.

Printre distinşii clienţi cu care a colaborat firma în anul 2023 se regăsesc o serie de ambasade, pentru care am intermediat închirierea sau cumpărarea sediilor ori a reşedinţelor diplomaţilor, în locaţii speciale.

Pe lângă tranzacţiile din capitală, am intermediat vânzarea unei clădiri de birouri, cu o valoare însemnată, în judeţul Caraş-Severin.

Fondatorul Regatta, Eduard-Mircea Uzunov, estimează că locaţiile de prestigiu şi bijuteriile arhitecturale din oraşele mari vor fi întotdeauna vandabile, iar inflaţia şi dobânzile vor scădea, nu suficient cât să repornească piaţa imobiliară mică şi mijlocie, cu avântul de altădată

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb