REHAU sărbătoreşte cea de-a 75-a aniversare

T.B.
Companii / 4 decembrie 2023

REHAU sărbătoreşte cea de-a 75-a aniversare

Fie că este vorba de racheta Ariane pentru cercetarea spaţială, de încălzirea gazonului de pe Stadionul Olimpic din Berlin sau de metroul din Cairo: know-how-ul şi expertiza tehnică REHAU se regăsesc în toate acestea, se arată într-un comunicat al REHAU, remis redacţiei. Adaptabilitatea şi o bază solidă guvernată de valori puternice au transformat compania de familie în familia de companii de astăzi, care va continua să investească în dezvoltare durabilă, relatează sursa indicată. Pentru REHAU, accentul este pus pe pieţele atractive cu potenţial de creştere, transmite sursa menţionată. De exemplu, compania se extinde în prezent în Africa, unde a achiziţionat recent o companie sud-africană, dar şi în Mexic, unde, ca o nouă etapă importantă în procesul de internaţionalizare, REHAU va deschide în decembrie o unitate de producţie pentru industria mobilei, pentru a răspunde cererii tot mai mari de produse REHAU în America Centrală şi de Nord, se mai arată în comunicat.

Familia REHAU a crescut şi datorită investiţiilor grupului realizate pe plan local, informează compania. Astfel, în luna octombrie 2023, Rehau Window Solutions a deschis un centru logistic şi de înfoliere în Cisnădie, judeţul Sibiu, în urma unei investiţii de 10 milioane de euro, menţionează sursa citată.

Astăzi, Grupul REHAU este o familie internaţională de companii cu 190 de locaţii în întreaga lume, peste 20.000 de angajaţi şi o cifră de afaceri anuală de peste 4,7 miliarde de euro, susţine compania.

Conform sursei menţionate, "Schimbarea oferă un teren fertil pentru noi idei şi inovaţii care ne fac competitivi pe termen lung", a spus Dr. Veit Wagner, preşedintele Grupului REHAU.

REHAU a extrudat primul profil de fereastră din polimer încă din 1958, precizează compania. În 1987, compania a introdus prima tehnologie a manşonului alunecător pentru conectarea ţevilor şi de atunci a vândut un miliard de unităţi, potrivit sursei menţionate. De asemenea, în prezent, unu din trei automobile din Europa conţine componente REHAU. Mai mult decât atât, 400.000 de kilometri de conducte de microcabluri REHAU conectează oameni din întreaga lume, iar prin depunerea a aproximativ 100 de brevete pe an, REHAU este unul dintre cei mai importanţi solicitanţi de brevete din Germania, conform sursei citate.

Astfel, pentru generaţiile de mâine, REHAU are orizonturile îndreptate către viitor, şi va continua să îşi depăşească limitele, pentru un viitor sustenabil şi inovator - în conformitate cu sloganul "Engineering progress. Enhancing lives", se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb