Relansarea carierei lui Schwarzenegger trece şi prin Timişoara

OCTAVIAN DAN
Ziarul BURSA #Sport / 22 ianuarie 2013

Relansarea carierei lui Schwarzenegger trece şi prin Timişoara

Timişoara va găzdui în această toamnă un interesant concurs de culturism, dar dincolo de latura sportivă a competiţiei atrage atenţia faptul că la faţa locului au fost invitate mai multe legende ale acestui sport, printre care şi Arnold Schwarzenegger. Actor foarte cunos-cut, politician de succes, a fost guvernatorul statului California (2003 -2011), Arnold a avut şi o carieră sportivă de excepţie, câştigând titlul de Mister Universe de mai multe ori în anii '60. Chiar dacă s-a obţinut doar un acord de principiu pentru prezenţa actorului la concurs, au şi apărut discuţiile în ceea ce priveşte suma de bani pe care aces-ta ar fi cerut-o pentru a accepta să se deplaseze. Pe mai multe site-uri a fost avansată o cifră, 20.000 de dolari, destul de mică în raport cu faima invitatului. Trebuie precizat că după un divorţ foarte mediatizat, cariera lui Arnold a intrat într-un con de umbră, şi tocmai pentru că vrea să revină în cinematografie cu succes acesta este dispus să apară cât mai mult în public în următoarea perioadă. Conform presei americane, revenirea în prim plan este destul de dificilă la 66 de ani, ţinând cont şi de genul de filme în care a jucat.

Competiţia din acestă toamnă este organizată de un cunoscut culturist timişorean, Florin Teodorescu, în acest an având loc a 25-a ediţie a concursului. La eveniment sunt aşteptaţi culturişti din 25 de ţări. Pe lista scurtă a invitaţilor mai figurează Lenda Murray, câştigătoare a Ms. Olympia de 8 ori, dar şi Frank Zane, cel care l-a detronat pe Arnold. "Nefiind guvernator, poate acum are timp. Arnold a fost în Europa anul trecut. A venit în Spania, în toamna anului 2012, la concursul Arnold Classic, în noiembrie 2012", a declarat Florin Teodorescu pentru tion.ro. Un amănunt interesant şi care s-ar putea să cântăreas-că foarte greu în negocierile dintre vedeta cinematografiei americane şi organizatori: în faţa complexului unde se va des-făşura concursul se află a doua statuie în mărime naturală din lume a lui Arnold.

Printre cele mai cunoscute filme din cariera lui Arnold Schwarzenegger sunt: Hercule la New York, Conan barbarul, Predator, Comando, Total Recall, Minciuni adevărate, Junior, Terminator. În întreaga carieră cinematografică, 43 de filme, actorul a câştigat peste 300.000.000 de dolari, la un moment dat aflându-se în topul celor mai bine plătiţi 5 actori ai lumii. Dacă pentru rolul de debut din "Hercule la New York" (1969) a primit 12.000 de dolari, pentru "Terminator 3: Rise of the Machines" (2003) a încasat nu mai puţin de 30.000.000 de dolari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb