RE/MAX se extinde pe plan local cu trei noi unităţi, în Botoşani şi Constanţa

S.B.
Companii / 15 iunie 2021

RE/MAX se extinde pe plan local cu trei noi unităţi, în Botoşani şi Constanţa

RE/MAX România îşi consolidează prezenţa pe piaţa locală prin deschiderea a trei noi francize - RE/MAX Legacy, prima unitate francizată din Botoşani, respectiv RE/MAX Future Home şi RE/MAX Smart, primele două birouri din Constanţa, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Franciza RE/MAX Legacy din Botoşani are ca Brokeri/Owneri pe Anca Huivan, economist, ce a activat anterior în domeniile bancar şi agricol - şi Florin Huivan, inginer agronom de profesie, cu experienţă de peste 10 ani în domeniul agricol. Cei doi soţi şi-au reevaluat opţiunile şi priorităţile profesionale în perioada pandemiei şi au decis să pornească pe un nou drum, cel al consultanţei imobiliare.

"Cochetam cu domeniul imobiliar din perspectiva cumpărătorului şi am activat o perioadă ca agenţi afiliaţi unui birou existent. Ulterior trainingului, ne-am dat seama că împărtăşim cu brandul RE/MAX aceleaşi valori şi standarde de calitate, aşa că am decis să deschidem şi noi o franciză, pentru Botoşani şi zonele limitrofe. Ce am observat ca avantaje ale colaborării până în prezent sunt: brandul puternic, un model de business la cheie, know-how, formare profesională continuă, reţea naţională şi internaţională, care îţi poate oferi suport în scalare", a declarat Anca Huivan, B/O RE/MAX Legacy.

Potrivit spuselor celor doi B/O, viziunea companiei lor constă în succes obţinut după principii etice, motiv pentru care îşi propun să se facă cunoscuţi pe piaţa locală ca profesionişti şi să schimbe percepţia oamenilor asupra profesiei de agent imobiliar prin demonstrarea unor calităţi care să îi recomande. Astfel, îşi doresc o echipă de agenţi care să se focuseze pe clienţi şi obiectivele acestora, să creeze parteneriate durabile cu dezvoltatorii imobiliari şi să pună bazele unei colaborări eficiente cu agenţiile din reţeaua RE/MAX.

RE/MAX Future Home din Constanţa a fost deschis de Alexandra Buşilă, absolventă a Facultăţii de Management Financiar, specializată în aria Finanţe-Bănci. Anterior deschiderii unităţii RE/MAX Future Home, aceasta a profesat timp de un an jumătate ca agent imobiliar în cadrul unui alt birou RE/MAX.

"Consider că experienţa ca agent imobiliar a reprezentat punctul culminant ce a stat la baza deciziei de a deţine propria franciză. RE/MAX este cel mai puternic brand imobiliar din lume şi sunt încrezătoare că sub umbrela sa am toate şansele să dezvolt un business de mare succes", a declarat Alexandra Buşilă, B/O RE/MAX Future Home.

Ca prim pas în această direcţie, antreprenoarea îşi propune formarea unei echipe de profesionişti, ce va sta la baza construirii unui business de succes într-o piaţa imobiliară care se confruntă cu provocări.

George Barzu, Broker/Owner RE/MAX Smart din Contanţa, este economist de profesie şi activează în domeniul imobiliar de aproape un an. Observând potenţialul de creştere al unei pieţe cu perspective imobiliare în dezvoltare, acesta a hotărât să-şi deschidă propria agenţie şi a ales RE/MAX ca partener în acest drum.

"Filosofia şi modul profesionist în care RE/MAX acţionează, respectiv accentul pe care compania îl pune pe educaţia agenţilor, expunerea la nivel naţional şi impactul pe care îl are pe piaţa locală au fost motivele care m-au determinat să aleg RE/MAX. Avantajele pe care le poate aduce acest parteneriat sunt know-how-ul dobândit, creşterea agenţiei pe termen scurt, recrutarea mai facilă şi posibilitatea de a învăţa de la cei mai buni", a spus George Barzu, B/O RE/MAX Smart.

Pe termen scurt acesta vizează dezvoltarea agenţiei pe piaţa locală, prin crearea unei echipe solide de consultanţi şi educarea permanentă a acestora în domeniu. La nivel de business, antreprenorul îşi propune creşteri anuale considerabile ale volumului anual de tranzacţii şi consolidarea poziţiei pe piaţa din Constanţa. Ulterior, el plănuieşte să se exindă şi pe ale pieţe, îndeosebi în Capitală, având ca obiectiv atingerea unui număr de 100 de agenţi şi o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro la cinci ani de la deschidere.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Hai ma ca va laudati singuri!

    Oricum Botosaniul ala era vanat de mult! 

    Ma bucur ca mai inlaturati din dinozaurii de pe acolo (agentiile vechi)! 

    A si nu am uitab: Remax sa platiti chiriile lasilor! (colaboratorii lui peste) 

    Va multumesc de intelegere! 

    semnat comenturi "cretine" 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb