REPACO Capital lansează construcţia Crevedia Retail Park, o investiţie de peste 15 milioane de euro

A.F.
Companii / 29 februarie

REPACO Capital lansează construcţia Crevedia Retail Park, o investiţie de peste 15 milioane de euro

Dezvoltatorul REPACO Capital a demarat construcţia unui nou strip mall, Crevedia Retail Park, a cea mai inaugurată este aşteptată pentru a doua jumătate a anului 2024, după finalizarea unei investiţii totale de peste 15 milioane de euro. Din suprafaţa totală a terenului, de 30.000 de metri pătraţi, cei 12.000 de metri mp GLA (închiriabili) au fost deja contractate în proporţie de peste 80%, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, situat pe Şoseaua Bucureşti - Târgovişte, la nr. 232, lângă Kaufland Buftea, Crevedia Retail Park va deservi circa 70.000 de potenţiali bani din vecinătatea de nord-vest a Bucureştiului, care locuiesc în Crevedia şi satele aparţinătoare (Cocani, Crevedia, Dârza, Mănăstirea, Samurcaşi), în Buftea, în Mogoşoaşi. , posibil, din zona Tamaşi - Corbeanca.

Crevedia Retail Park va aduce două premiere în privinţa chiriaşilor. Pe de o parte, va găzdui primul supermarket Annabella din apropierea Bucureştiului, având o suprafaţă de 1.800 mp. Annabella este un retailer cu capital integral românesc, compania fiind fondată în 1994. În prezent, Annabella deţine o reţea impresionantă de peste 115 magazine (ce acoperă localităţi din judeţul Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Gorj şi Olt) şi o cifră de afaceri de peste 100 milioane de euro.

Pe de altă parte, din ipostaza de chiriaş al Retail Park al Crevediei, va face intrarea pe piaţa din România lanţ de fast-food Hesburg, o companie de familie finlandeză, care va opera un restaurant de tip drive-in. Fondată în 1980, compania Hesburger a ajuns la peste 470 de locaţii, în şapte ţări, înregistrând venituri anuale de 458 milioane de euro (2021).

Între celelalte branduri care vor fi prezentate în Crevedia Retail Park se numără Deichmann (încălţăminte), DM (cosmetice şi îngrijirea sănătăţii), Fressnapf (produse pentru îngrijirea animalelor de companie), KiK (îmbrăcăminte şi accesorii pentru casă), JYSK (mobilier), Pepco (retail de soiuri cu reducere), Sinsay (îmbrăcăminte) şi TEDi (produse pentru casă şi decoraţiuni).

"Suntem bucuroşi că am început construcţia unui nou retail park, într-o zonă limitrofă a Bucureştiului, cu mare potenţial de creştere şi ai cărei locuitori au nevoie de servicii de comerţ modern, aflate cât mai mult la îndemână. Faptul că retailerii, între care multe branduri de prestigiu, au închiriat deja peste 80% din suprafaţa Crevedia Retail Park, încă dinainte de începerea construcţiei, atestă încrederea pe care o are în proiectul REPACO Capital, despre care suntem convinşi că va fi un succes" , a declarat Liviu Arnăutu, Partener şi membru al board-ului GELD Capital Management, compania deţinătoare a REPACO Capital .

La dezvoltarea Crevedia Retail Park participă REPACO Capital, firmă deţinută de GELD Capital Management şi Muntenia Engineering & Construction, în parteneriat cu Weststar Real Estate, divizia de investiţii imobiliare a International Alexander Holding (Arad), deţinută de familie Apreutese, şi consultanţă oferită de CEE Imobiliar.

În urma obţinerii tuturor avizelor necesare, construcţia Crevedia Retail Park va demara la 1 martie 2024, iar inaugurarea este aşteptată pentru a doua jumătate 2024.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb