Repetiţie generală pentru Parada de 1 Decembrie din Capitală

F.A.
Politică / 29 noiembrie 2009

Repetiţie generală pentru Parada de 1 Decembrie din Capitală

Repetiţia generală în vederea pregătirii Paradei militare ce se va desfăşura în Bucureşti, cu prilejul Zilei Naţionale a României, are loc, astazi, în Piaţa Arcul de Triumf.

Circulaţia autovehiculelor în această zi, cât şi pe 1 Decembrie, în zona adiacentă Arcului de Triumf, se va face după cum urmează: între orele 5.00 şi 14.00 se vor închide segmentul central şi banda I ale şoselei Kiseleff (între Piaţa Presei şi Arcul de Triumf).

Un elicopter militar a aterizat de urgentă în Ilfov, în timpul repetitiilor pentru 1 Decembrie

MApN va forma o comisie de anchetă pentru a vedea dacă a fost vorba de o eroare umană sau de o eroare de semnalizare a aparatelor aflate la bordul elicopterului care a aterizat, duminică, de urgenţă în comuna Vânători, a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului,Constantin Spânu.

Spânu a precizat că la bordul elicopterului care a aterizat de urgenţă, în urma deciziei echipajului, se afla şi o echipă de jurnalişti.

Un elicopter al MApN a aterizat de urgenţă pe câmp în comuna Vânători, judeţul Ilfov, în timpul unor repetiţii pentru parada de Ziua Naţională a României, piloţii spunând că nu sunt probleme foarte grave.

Elicopterul participa la pregătirea finală pentru parada naţională de 1 Decembrie, când echipajul a decis să aterizeze de urgenţă, în urma sesizării unei defecţiuni tehnice. Reprezentanţi ai MApN au declarat, pentru NewsIn, că "nu este vorba despre un incident aviatic, decizia de a ateriza fiind o măsură de siguranţă."

Un alt elicopter din formaţia de zece elicoptere care participau la repetiţii a aterizat, iar piloţii elicopterului cu probleme tehnice au urcat la bordul elicopterului.

Elicopterul care a aterizat de urgenţă urmează să fie verificat de o echipă tehnică pentru detectarea cauzei defecţiunii.

150 de angajaţi din cadrul MAI vor defila la parada militară organizată de 1 Decembrie

Ministerul Administraţiei şi Internelor va participa cu 150 de angajaţi şi 30 de mijloace tehnice la parada militară desfăşurată la Arcul de Triumf cu prilejul Zilei Naţionale a României, potrivit unui comunicat al MAI.

Astfel, de 1 Decembrie vor defila două subunităţi de jandarmi şi pompieri şi câte un detaşament de tehnică aparţinând Poliţiei, Jandarmeriei şi Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) şi o formaţiune de cavalerie a Jandarmeriei. În faţa blocului de defilare al Ministerului Administraţiei şi Internelor se va afla Garda port drapel urmată de un detaşament de gardă constituit din 51 de jandarmi şi de un detaşament al IGSU constituit din echipaje SMURD, salvatori la înălţime, intervenţie pirotehnică etc, se precizează în comunicatul remis sâmbătă.

Cele trei detaşamente de tehnică aparţinând Poliţiei, Jandarmeriei şi IGSU cuprind 5 echipaje moto de poliţie, 3 autospeciale de circulaţie, 3 autospeciale folosite în misiuni de echipajele Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale (SIAS), 5 autospeciale de transport şi 2 vehicule de menţinere a păcii utilizate de jandarmi, precum şi 9 autovehicule folosite de pompierii militari în misiunile specifice (descarcerare, stingere incendii, intervenţie la înălţime şi la accidente colective), se arată în comunicatul Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb