Reprezentanţi de top ai companiilor internaţionale NVIDIA, Google, Microsoft şi IBM decriptează viitorul Inteligenţei Artificiale la AI Expo Europe

R.S.
Companii / 5 septembrie

Reprezentanţi de top ai companiilor internaţionale NVIDIA, Google, Microsoft şi IBM decriptează viitorul Inteligenţei Artificiale la AI Expo Europe

A mai rămas o lună până la demararea celei mai mari conferinţe despre Inteligenţă Artificială din sud-estul Europei, AI Expo Europe, ce vă avea loc între 6-7 octombrie la Radissson Blu, Bucureşti. Peste 30 de speakeri de la cele mai importante instituţii şi companii internaţionale şi naţionale, dar şi de la Ministerul Cercetării, Inovaţiei şi Digitalizării se vor reuni sub umbrela creativă a acestei conferinţe ce îşi propune să decripteze impactul AI asupra prezentului şi viitorului, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Să îi cunoatem pe câţiva dintre participanţi:

Shehram Jamal, NVIDIA: cu o vastă experienţă la lideri tehnologici precum NVIDIA, Broadcom şi Cisco, Shehram va oferi perspective unice asupra modului în care Generative AI transformă industrii la nivel global. Datorită lui Sheram Jamal, vei avea acces la informaţii exclusive despre inovaţiile de pionierat ale NVIDIA în domeniul AI şi vei înţelege cum acestea sunt pe cale să revoluţioneze totul, de la viaţa de zi cu zi până la cele mai îndepărtate frontiere ale explorării ştiinţifice, potrivit comunicatului.

Patrick van den Hoevel, Google: fost avocat devenit pionier în tehnologie, Patrick are talentul de a transforma dilemele de afaceri în aur digital. Cu o experienţă impresionantă de peste cincisprezece ani în industria IT şi o expertiză solidă în cloud computing, el are un palmares dovedit în gestionarea negocierilor complexe şi obţinerea unor rezultate strategice remarcabile pentru afaceri. Nu rata oportunitatea de a învăţa de la unul dintre cei mai versatili lideri din domeniu!

Raz Bachar, Microsoft: de la dezvoltarea AWS în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, până la conducerea Microsoft for Startups în Israel, Raz Bachar a fost secretul cel mai bine păstrat al ecosistemului startup-urilor - până acum! CăaManaging Director al Microsoft for Startups Israel, Raz a văzut cum AI poate transforma companiile emergente în lideri ai industriei. Discursul său promite sfaturi aplicabile, extrase din experienţa acumulată la AWS şi Microsoft. Dacă eşţi serios în privinţa utilizării AI pentru a impulsiona creşterea startup-ului tău, această sesiune este de neratat!

Heather Domin, IBM: la AI Expo Europe, Dr. Heather Domin, Global Leader for Responsible AI Initiatives la IBM, vă explora în detaliu modul în care inovaţia poate fi echilibrată cu consideraţiile etice. În cadrul evenimentului, Dr. Domin va oferi perspective valoroase asupra implementării practicilor de inteligenţă artificială responsabilă şi va ghida participanţîi prin provocările şi oportunităţile guvernării AI în viitor. Nu rataţi această oportunitate unică de a învăţa de la un lider global în domeniu cum să modelaţi viitorul AI într-un mod etic şi sustenabil!

Farah Deendar, Microsoft: un adevărat motor în domeniul AI şi AI Sales Director la Microsoft, Global Black Belt, este o forţă de neegalat în transformările digitale la nivel global. Cu o experienţă vastă în pre-sales, consultanţă şi servicii la cele mai înalte niveluri, Farah a fost mereu în prima linie a inovaţiilor alimentate de AI. De la creşterea eficienţei operaţionale până la remodelarea experienţelor clienţilor, perspectivele sale sunt esenţiale pentru orice organizaţie care doreşte să prospere într-o lume condusă de AI, se menţionează în comunicat.

Evenimentul AI Expo Europe (6-7 octombrie, Radisson Blu) va fi atât o platformă dinamică şi cuprinzătoare în domeniul educaţiei, cât şi o excelentă oportunitate de networking şi dezvoltarea unor noi oportunităţi în afaceri.

Pentru mai multe informaţîi, pentru a cumpăra bilete sau pachete promoţionale, click aici: www.aiexpoeurope.com

Subiecte de discuţie vor fi vaste: de la educaţie, la ecologie, de la domeniul legal la cel al schimbărilor profunde în societate, de la arhitectură şi urbanism la artă.

De ce să participi? AI Expo Europe este locul unde minţile strălucite se întâlnesc cu tehnologia de ultimă oră într-un adevărat festival al inovaţiei! Descoperă cele mai recente descoperiri, implică-te în discuţîi captivante şi poate chiar găseşte-ţi următorul proiect de succes. Fie că eşti în căutare de noi perspective, parteneriate sau doar o experienţă memorabilă, AI Expo Europe este biletul tău către o aventură extraordinară în lumea inovaţiei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9711
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4799
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2926
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8959
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4717

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb