Reţeaua de sănătate Regina Maria lansează "Clinica Post Covid"

M.A.
Companii / 6 mai 2020

Reţeaua de sănătate Regina Maria lansează "Clinica Post Covid"

Reţeaua de sănătate Regina Maria lansează "Clinica post COVID", un program integrat destinat persoanelor care au nevoie de urmărire medicală, în urma infectării şi vindecării de COVID 19, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, programul este gratuit pentru cadrele medicale şi se desfăşoară atât online, prin intermediul Clinicii Virtuale, cât şi în locaţiile fizice din Bucureşti.

Fady Chreih, CEO Reţeaua de sănătate Regina Maria, a declarat: "Ne-am pus întrebarea ce se va întâmpla cu românii care au fost infectaţi şi vindecaţi şi cum putem săîi ajutăm în perioada post COVID. Avem în acest moment o echipă de medici care lucrează integrat pentru a monitoriza starea de sănătate a celor care vor să se asigure că nu apar alte probleme medicale. Este clar nevoie de monitorizarea stării lor de sănătate în perioada următoare. Este un proiect disponibil atât în Clinica Virtuală, cât şi fizic în clinicile din Bucureşti".

"Fie că vorbim despre urmările bolii sau despre efectele tratamentelor primite în perioada spitalizării, o parte semnificativă dintre pacienţii care au depăşit această boală necesită în continuare o atenţie sporită.În unele cazuri, deşi virusul este eliminat din organism, pacienţii pot rămâne cu o serie de afecţiuni ale funcţiei pulmonare, insuficienţă renală, leziuni ale muşchiului inimii, insuficienţă multiplă de organ sau complicaţii legate de tratamentul urmat pentru vindecare.

Monitorizarea pacienţilor vindecaţi de COVID 19 constă în investigaţii imagistice - CT sau RX - şi o serie de analize de sânge, recomandate de medic în funcţie de fiecare caz în parte, printre care: hemoleucogramă, teste pentru evaluarea funcţiei hepatice şi a funcţiei renale. În plus, am inclus în program şi EKG-ul, pentru cei cu afecţiuni cardiace, şi testele serologice pentru răspunsul imun la infecţia cu noul coronavirus.", arată comunicatul.

"Continuăm demersul nostru de a sprijini cadrele medicale din linia întâi. Am fost primii care au oferit gratuit testarea RT-PCR a personalului medical, am continuat cu testele pentru depistarea anticorpilor, oferite gratuit celor din linia întâi pe întreaga perioadă a stării de urgenţă, iar acum completăm aceste teste cu monitorizarea celor care au fost infectaţi şi vindecaţi de COVID 19. Personalul medical estecel mai expusîn această perioadă, motiv pentru care un număr mare dintre ei a fost infectat. Din acest motiv,este important să oferim acces gratuit tuturor cadrelor medicale, fie că vorbim despremedici, asistenţi medicalisau infirmiere, în locaţiile noastre dedicate monitorizării post COVID", completează Fady Chreih.

Sursa citată menţionează că, pentru a intra în programul de monitorizare post-covid, pacienţii care au medic curant şi o trimitere pentru investigaţiile şi analizele necesare, se pot programa direct în clinicile Regina Maria dedicate pentru recoltarea analizelor şi efectuarea investigaţiilor.

Pentru pacienţii care nu au un medic curant, Regina Maria a gândit un sistem uşor de accesat - aceştia trebuie să facă o programare online la unul din medicii dedicaţi din acest proiect, consultaţie facilitată de serviciul de telemedicină Clinica Virtuală Regina Maria. În urma anamnezei, medicul evaluează cazul pacientului şi pregăteşte un raport medical ce conţine indicaţiile necesare pentru eventuale analize şi investigaţii imagistice de care pacientul are nevoie.

Pacienţii care au "Contul Meu", pot accesa rapid rezultatele în dosarul medical disponibil în aplicaţia Regina Maria. Cei care nu au cont, pot deschide rapid şi facil unul, online, sau pot accesa rezultatele analizelor pe reginamaria.ro, în secţiunea "Rezultate analize".Pentru investigaţiile imagistice efectuate, rezultatul se poate trimite prin e-mail, fără să fie necesară vizita în clinică. Interpretarea se va face fie în Clinica Virtuală, de medicul ales de pacient la intrarea în program, fie de medicul curant.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb