Reţeaua de sănătate Regina Maria lansează prima platformă de e-commerce dedicată abonaţilor

G.U.
Miscellanea / 19 noiembrie 2020

Andreea Minuţă, Director Corporate Reţeaua de sănătate Regina Maria

Andreea Minuţă, Director Corporate Reţeaua de sănătate Regina Maria

Reţeaua Regina Maria, primul furnizor care a introdus conceptul de abonamente medicale în România, lansează primul magazin online, dedicat angajaţilor din companiile abonate la serviciile Reţelei, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Noua platformă de e-commerce oferă abonaţilor existenţi posibilitatea de a cumpăra, simplu şi rapid, pachete de servicii medicale pentru membrii familiei sau de a-şi completa abonamentul oferit de angajator cu unul superior.

Andreea Minuţă, Director Corporate Reţeaua de sănătate Regina Maria, a declarat: "De 25 de ani, oferim soluţii personalizate de prevenţie şi tratament atât pentru marile companii, cât şi pentru business-urile antreprenoriale. 2020 a fost nu doar un an aniversar pentru noi, ci şi un an al digitalizării în ritm accelerat. În primăvară, am lansat Clinica Virtuală, prin care am asigurat accesul permanent al abonaţilor la servicii medicale, inclusiv la Medicina Muncii. Acum lansăm prima platformă de e-commerce dedicată abonaţilor. Primim foarte multe solicitări de abonare a membrilor de familie, dar şi cereri din partea abonaţilor corporate care îşi doresc mai multe servicii incluse. În plus, platformele e-commerce au schimbat radical aşteptările oamenilor referitoare la accesarea produselor si serviciilor, inclusiv cele medicale. În acest context, magazinul online este soluţia noastră, dar şi o garanţie a modului rapid şi eficient în care se desfăşoară interacţiunea cu noi. Totul se poate întâmpla online: de la cumpărarea abonamentului dorit, efectuarea programărilor direct de pe mobil, consultaţia în sine - care poate fi online sau offline şi plata serviciilor."

Potrivit comunicatului, magazinul online Regina Maria oferă abonaţilor posibilitatea de a cumpăra unul sau mai multe produse. De exemplu, aceştia îşi pot face upgrade abonamentului pe care îl au de la compania unde lucrează şi pot cumpăra unul sau mai multe pachete pentru cei dragi, la preţuri preferenţiale.

Pachete pentru membrii de familie - dacă abonatul deţine un pachet de servicii medicale de la compania unde lucrează, poate cumpăra pentru familia sa unul dintre cele patru tipuri de abonamente din gama Expert. Fiecare abonament are un preţ standard, diferit în funcţie de serviciile medicale incluse, cel mai accesibil fiind 45 de lei pe lună. Pachetele sunt concepute atât pentru adulţi, cât şi pentru copii.

Upgrade pentru abonaţi - dacă abonatul are deja un abonament medical oferit de companie, îl poate completa cu un pachet superior. Astfel, va beneficia de serviciile medicale din abonamentul Priority, un pachet complex care include sute de analize şi investigatii, dar şi acces la medicii din Parteneriatul Academic şi la servicii din camera de gardă. Abonamentul este disponibil atât pentru adulţi, cât şi pentru copii.

Pe termen mediu şi lung, noua platformă online Regina Maria va cuprinde şi alte tipuri de abonamente şi pachete, devenind astfel un hub online de produse şi servicii medicale disponibile oricărei persoane care are grijă de sănătatea sa şi a familiei sale.

"Prevenţia devine tot mai mult o prioritate pentru români. În parte, este determinată de perioada pe care o traversăm, dar şi de creşterea nivelului de conştientizare şi accesului la servicii medicale de calitate. Un exemplu este ediţia Black Friday din acest an, care ne-a demonstrat că oamenii înţeleg beneficiile prevenţiei şi că vor să se protejeze prin abonamente complexe de servicii medicale. În doar trei zile de campanie, au fost achiziţionate peste 600 de abonamente, cele mai multe din gamele premium", completează Andreea Minuţă.

Experienţa de cumpărare a abonamentelor în magazinul online este una completă, rapidă şi simplă. Paşii pentru achiziţionarea acestora sunt următorii:

- Pentru a putea cumpăra pachetele, este necesară crearea unui cont de client, în cazul în care abonatul nu are deja activat "Contul meu". Odată activat contul, abonatul alege produsele dorite, perioada de facturare, 3, 6 sau 12 luni, dar şi persoana pentru care achiziţionează abonamentul.

- În noul shop, plata se face online la achiziţionarea pachetelor, cu orice tip de card (Visa, Maestro sau Mastercard). După confirmarea plăţii, beneficiarul primeşte pe adresa de e-mail contractul aferent abonamentului ales, urmând ca pachetul de servicii medicale să fie activat în termen de 3 zile lucrătoare.

- Pentru a alege cel mai potrivit pachet, pot fi comparate beneficiile mai multor produse apăsând butonul "Compară produse" şi alegând pachetele ce urmează a fi analizate.

Pe lângă toate beneficiile incluse în aceste abonamente, abonaţii pot accesa în continuare serviciile oferite prin Clinica Virtuală, platformă online care le oferă pacienţilor posibilitatea de a beneficia de consultaţii medicale de acasă, oferind cea mai apropiată alternativă de cea clasică. În cele aproape 8 luni de la lansare, în Clinica Virtuală au fost înregistrate peste 130.000 de programări, notează sursa citată.

La aproape 25 de ani de la lansarea primelor abonamente medicale în România, portofoliul REGINA MARIA numără peste 630.000 de astfel de pachete şi peste 5.000 de companii partenere, care susţin astfel sănătatea angajaţilor lor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb