REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 01.04.2016

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 1 aprilie 2016

FINANCIAL TIMES

Pierderile Co-op Bank au crescut la 610 milioane lire

Co-operative Bank din Marea Britanie a raportat o pierdere anuală de 610 milioane de lire sterline pentru 2015, mai mult decât dublă faţă de cea din anul anterior, din cauza costurilor generate de administrarea necorespunzătoare.

Brazilia îl acuză pe Joseph Safra de corupţie

Procurorii brazilieni au lansat acuzaţii de corupţie la adresa miliardarului Joseph Safra, care, potrivit revistei Fortune, este cel mai bogat bancher din lume. Acesta şi alte cinci persoane sunt, potrivit acuzaţiilor, implicate într-o schemă de mituire a auditorilor fiscali guvernamentali.

Home Retail acceptă oferta Sainsbury's

Board-ul Home Retail a recomandat oferta de preluare primită de la Sainsbury's, care evaluează compania la 1,2 miliarde de lire sterline şi pune capăt unei saga ce durează din noiembrie, când Sainsbury's şi-a exprimat interesul pentru retailer-ul britanic.

WALL STREET JOURNAL

Anbang China renunţă la oferta pentru Starwood Hotels

Anbang Insurance Group Co. a renunţat la oferta sa de 14 miliarde de dolari pentru cumpărarea Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., mişcare surpriză după un război al ofertelor purtat cu Marriott International Inc. timp de trei săptămâni.

GE cere ieşirea de sub supravegherea Fed

General Electric Co. (GE) a solicitat în mod oficial eliberarea de sub supravegherea Federal Reserve (Fed), considerând că şi-a redus suficient divizia financiară cât să nu mai reprezinte o ameninţare sistemică.

Directorul Deutsche Bank are probleme cu restructurarea

John Cryan, cel care va deveni singurul director executiv al Deutsche Bank AG, a trimis o scrisoare către angajaţi, subliniind că se confruntă cu "provocări dure". Acesta a declarat: "Nu vă voi spune că totul va fi «lapte şi miere» în lunile care vin. Vor fi urcuşuri şi coborâşuri".

REUTERS

Huawei are vânzări solide

Huawei Technologies Co. din China a raportat cea mai mare creştere a vânzărilor sale anuale din ultimii şapte ani, alimentată de adoptarea, de către ţara asiatică, a tehnologiei mobile 4G şi de livrările de smartphone-uri la nivel global. Vânzările totale ale companiei au sporit cu 37% în 2015, la 395 miliarde yuani (61,10 miliarde dolari).

Raiduri la birourile Unaoil din Monaco

Autorităţile din Monaco au efectuat raiduri la birourile Unaoil, după ce Marea Britanie a solicitat asistenţă într-o investigaţie de corupţie care implică societăţi străine din sectorul petrolier global.

Surse: Thyssen nu a luat în discuţie o alianţă cu Tata

Consiliul de supraveghere al Thyssenkrupp nu a luat deocamdată în discuţie o posibilă alianţă cu divizia europeană a Tata Steel din India, spun surse apropiate situaţiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb