REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 10.02.2014

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 10 februarie 2014

FINANCIAL TIMES

Daniele Nouy: "Lăsaţi băncile mici să moară"

Noul şef al autorităţii de reglementare bancară a zonei euro, Daniele Nouy, a avertizat că unele instituţii de credit din regiune nu au niciun viitor şi ar trebui lăsate "să moară", sugerând astfel o abordare mult mai dură pentru supravegherea blocului monetar.

Toyota îşi va opri producţia din Australia

Toyota Motor a devenit ultimul producător auto care îşi încetează producţia în Australia, confirmând speculaţiile potrivit cărora acesta pune punct procesului local de fabricaţie a vehiculelor şi motoarelor până la sfârşitul anului 2017.

Barclays investighează pierderea unor date ale clienţilor

Barclays şi autoritatea de reglementare bancară de la Londra investighează un presupus furt de informaţii confidenţiale privind circa 27.000 de clienţi ai băncii britanice. Potrivit Mail on Sunday, datele au fost vândute către brokerii din Londra.

WALL STREET JOURNAL

Boeing: Regiunea Asia-Pacific va susţine creşterea traficului aerian

Companiile aeriene din zona Asia-Pacific vor avea nevoie de 12.820 de avioane noi în 20 de ani, evaluate la 1.900 miliarde dolari, conform estimărilor Boeing Co. Potrivit companiei americane, în regiunea Asia-Pacific va ajunge o proporţie de 36% din livrările mondiale de aparate de zbor, în cele două decenii, iar trei sferturi din noile avioane vor fi destinate creşterii capacităţii de zbor.

Pierderi de 1,23 miliarde dolari pentru ArcelorMittal

AcelorMittal a raportat scăderea pierderilor sale în ultimul trimestru din 2013, ca urmare a reducerii costurilor şi a îmbunătăţirii cererii din domeniul siderurgic.

Pierderea netă a companiei a fost de 1,23 miliarde dolari, faţă de 3,81 miliarde dolari în trimestrul al patrulea din 2012.

Guvernatorul Băncii Italiei, deschis unei "bănci rele"

Guvernatorul Băncii Italiei, Ignazio Visco, consideră că o "bancă naţională rea" ar sprijini instituţiile de credit să-şi curenţe bilanţurile de activele cu probleme şi să-şi majoreze creditarea către societăţile italiene.

NEW YORK TIMES

Nissan şi-a majorat profitul peste aşteptări

Nissan Motor Co. a bătut aşteptările analiştilor, raportând creşterea cu 56,8% a profitului său trimestrial net, în baza deprecierii yenului şi a consolidării vânzărilor în China, cea mai mare piaţă a companiei nipone.

Câştigul societăţii a fost de 84,3 miliarde yeni (824,73 milioane dolari) în perioada octombrie-decembrie 2013, comparativ cu 57,1 miliarde yeni, cât preconizau analiştii.

Chrysler a rambursat 5 miliarde dolari către VEBA

Fiat Chrysler anunţă că divizia Chrysler Group a încheiat o tranzacţie prin care va obţine finanţare de 5 miliarde dolari pentru rambursarea anticipată a unor obligaţiuni emise pentru fondul VEBA.

Excedentul de cont curent al Japoniei atrage atenţia asupra riscurilor economice

Japonia a raportat, pentru anul trecut, cel mai mic excedent de cont curent pe care l-a avut vreodată, ducând atenţia către capacitatea oficialilor de la Tokyo de a acoperi datoria imensă, dar şi către riscurile la adresa economiei ţării. În 2013, contul curent al Japoniei a înregistrat un surplus de 3.300 miliarde yeni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb