REVISTA PRESEI MONDENE - 17.02.2011

I. C.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 17 februarie 2011

Cancan

Vlad Sterescu a renunţat la divorţ

Prezentatorul TV Vlad Sterescu nu se mai desparte de soţia sa, Loredana, cu care s-a căsătorit în urmă cu 12 ani. Pentru că cei doi soţi nu s-au prezentat ieri în faţa magistraţilor Judecătoriei Sectorului 3, divorţul, cerut de fostul jurnalist de investigaţii la sfârşitul anului trecut, a fost suspendat.

Cancan

Daniela Gyorfi a născut o fetiţă de nota zece şi a scăpat de dosar penal

Daniela Gyorfi a devenit ieri mamă pentru prima oară. Venirea pe lume a micuţei Maria i-a purtat noroc din plin. În aceeaşi zi, poliţiştii au propus neînceperea urmăririi penale pentru conducere fără permis auto.

Cancan

Elena Baguci şi Catrinel Menghia, printre cele mai frumoase femei din lume

Renumita revistă "Sports Illustrated" din SUA a lansat zilele trecute suplimentul "Swimsuit 2011", în care opt dintre cele mai cunoscute fotomodele din întreaga lume se luptă pentru titlul de "Model al anului 2011".

Alături de celebrele Irina Shayk, iubita fotbalistului Christiano Ronaldo, Marisa Miller, Bar Rafaeli şi alte fotomodele internaţionale, cele două românce au fost alese pentru cursa la titlul de "Modelul anului". Atât Catrinel Menghia, cât şi Elena Baguci se numără printre cele mai bine cotate reprezentante ale branşei.

Click

"Sfântul" Roger Moore vine în România

Actorul devenit celebru pentru rolurile "Sfântul" şi James Bond va vizita în curând România. Roger Moore va fi prezent la lansarea unei maşini. Pe lângă maşinile de lux Ferrari, Ion Bazac reuşeşte acum să aducă în România şi un actor celebru.

Libertatea

Patru femei îl vor judeca pe Berlusconi

Sfârşitul carierei politice a premierului italian Silvio Berlusconi, 74 de ani, e tot mai aproape. După ce recent i-a fost ridicată parţial imunitatea în urma scandalului sexual în care e implicat, "il Cavaliere" va trebui să facă faţă unei comisii formate din patru femei judecător. Pe 6 aprilie va începe un proces răsunător în Italia, unde cuceritorul Berlusconi va trebui să îndure umilinţe crunte. Conform presei din Italia, zeci de dame de companie vor trece prin faţa celor patru femei-judecător şi vor povesti detalii despre cum îi ţineau de urât premierului, pe bani mulţi.

Ziarul Naţional

Demi Moore a vrut pe plajă cu Ashton Kutcher

Mariajul lui Demi Moore cu Ashton Kutcher pare să-şi fi reluat cursul normal, după ce anul trecut el a fost acuzat că şi-ar fi înşelat soţia chiar în casa lor. Mai îndrăgostiţi şi fericiţi ca niciodată, cei doi actori par să se afle într-o continuă lună de miere, având preocuparea specifică unor tineri însurăţei: sexul.

Ziarul Naţional

Christina Aguilera este divorţată în mod oficial

Artista este din nou o femeie singură, după ce a fost pronunţată oficial despărţirea de Jordan Bratman. Christina Aguilera a divorţat de soţul său chiar pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, punând astfel capăt unui mariaj de aproape şase ani. X-Tina şi Jordan s-au înţeles atât asupra împărţirii bunurilor mobile şi imobile, cât şi în ceea ce priveşte custodia şi programul de vizitare a fiului lor Max, în vârstă de 3 ani.

Ziarul Naţional

Charlie Sheen s-a apucat de droguri din plictiseală

Actorul în vârstă de 45 de ani a mărturisit că a început să consume narcotice doar pentru că voia să se distreze. Charlie Sheen a recunoscut, într-un interviu acordat recent, că niciodată nu a băut sau s-a drogat doar pentru că şi cei din jur o făceau. Sheen susţine că singurul motiv pentru care se droghează este plictiseala.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Felicitari pentru initiativa!

    Fiind un ziar economic, aceasta rubrica se integreaza perfect. Chiar ma intrebam de ce s-a apucat de droguri Charlie, asta e si motivul pentru care am intrat pe bursa.ro.

    Spor in continuare....eu unul m-am convins de profesionalismul vostru 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb