REVISTA PRESEI MONDENE - 23.02.2011

I. C.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 23 februarie 2011

Click

Charlie Sheen vrea să-şi convingă fostele soţii să se mute lângă el

Charlie Sheen speră să le convingă pe fostele lui soţii să se mute în apropiere de locuinţa sa din Los Angeles, deoarece vrea să petreacă mai mult timp alături de copiii săi, informează femalefirst.co.uk. Actorul, care are băieţi gemeni cu Brooke Mueller şi două fete cu Denise Richards, este în căutarea a două locuinţe în cartierul exclusivist din Los Angeles în care locuieşte.

Click

Andreea Esca a primit o maşină de 1 miliard de lei

Andreea Esca face ravagii prin oraş la volanul unui bolid de culoare vişinie, nou-nouţ, care costă 1 miliard de lei vechi! Vedeta Ştirilor Pro TV a primit de curând un BMW X1, ea numărându-se printre vip-urile care au contract de imagine cu această firmă de automobile - Andreea Marin şi Ştefan Bănică junior, Andreea Raicu şi Ilie Năstase.

Evenimentul Zilei

Inna a câştigat Discul de Aur în Olanda

Pentru cele 25.000 de unităţi vândute din albumul "Hot", olandezii i-au decernat Innei Discul de Aur. Trofeul i-a fost înmânat pe scena premiilor School Awards la Heineken Music Hall din Amsterdam.

Libertatea

Rareş Năstase a devenit tătic pentru a doua oară

Corespondentul Ştirilor Pro Tv, Rareş Năstase, a devenit tată pentru a doua oară. Soţia sa a dat naştere celui de-al doilea copil al familiei, şi primul băiat. "Minunea s-a produs la ora 12 fix. Într-una din cele mai călduroase zile din această iarnă, între două anchete cu deplasări prin ţară a venit pe lume Dominic, un îngeraş de 3,9 kilograme şi 53 de centimetri, foarte mămos şi pupăcios", a mărturisit Rareş emoţionat.

Ziarul Naţional

Shakira cântă din nou în România

După ce în 2006 a încins atmosfera la Timişoara, una dintre cele mai sexy şi talentate cântăreţe ale showbizului va cânta din nou în România. Frumoasa Shakira va susţine, pe 7 mai, un concert de excepţie în cadrul turneului mondial "The Sun Comes Out". Evenimentul va avea loc în Piaţa Constituţiei, iar preţurile biletelor variază de la 120 la 380 de lei.

Ziarul Naţional

Şerban Huidu le promite fanilor că va reveni curând

După accidentul suferit anul trecut la schi, cârcotaşul de la "Prima TV" vrea să-şi reia cât mai repede activităţile. Şerban Huidu a mărturisit pe blogul său că merge zilnic la bazin, unde face recuperare. "În această perioadă am învăţat mult. Care sunt valorile vietii şi pentru ce trăim! Familia şi prietenii. O să fiu cât mai curând alături de voi. E o promisiune", a scris Şerban.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb