Rezultate în creştere pe primul trimestru la "Biofarm"

A.B.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 18 mai 2005

Producătorul bucureştean de medicamente "Biofarm" a înregis-trat pe primul trimestru al aces-tui an creşteri semnificative, atît a cifrei de afaceri, cît şi a profitului. Astfel, comparativ cu primul trimestru al anului trecut, cifra de afaceri s-a majorat cu 12%, ajungînd la 119 miliarde de lei. În perioada analizată, compania a înregistrat o creştere cu 66% a profitului net, care s-a ridicat la 47,49 miliarde de lei. Cea mai mare parte a profitului provine din activitatea de exploatare, care a fost încheiată de "Biofarm" cu un profit de 37 miliarde de lei. Comparativ cu rezultatul financiar al primelor trei luni ale anului trecut, care a fost de 716 milioane de lei, anul acesta activitatea financiară s-a încheiat cu un profit de 3,9 miliarde de lei.

Ritmul de creştere a veniturilor totale obţinute de "Biofarm" pe primul trimestru al acestui an a fost de 23%, acelaşi cu al cheltuielilor totale. Astfel, veniturile s-au ridicat la 135 miliarde de lei, iar cheltuielile au ajuns la 89 miliarde de lei.

Societatea "Biofarm" este listată la categoria de bază a pieţei Rasdaq, sub simbolul BIOF. Compania are un capital social de 277 miliarde de lei, divizat în acţiuni cu valoarea nominală de 1.000 de lei.

Titlurile BIOF au avut în acest an o lichiditate foarte ridicată, întrucît principalul acţionar al companiei, Robert Ferran, care deţinea 49,98% din titluri şi-a redus participaţia la 5%. În structura acţionariatului a intrat SIF "Oltenia", care deţine acum 10,27% din titluri. O deţinere importantă, de 15,52% o are şi "Health Sciences Group". Maximul ultimului an a fost de 8.000 lei/acţiune, înregistrat în mai 2004, după care cotaţia a scăzut brusc. Ultimul transfer a avut loc pe parcursul sesiunii bursiere din data de 17 mai, la preţul de 3.900 lei/acţiune.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb