RO BIKE VALLEY: Al doilea an de finanţări pentru promovarea mersului pe bicicletă, educaţiei şi inovaţiei în domeniul ciclismului

V.G.
Miscellanea / 24 octombrie 2022

Al doilea an de finanţări pentru promovarea mersului pe bicicletă, educaţiei şi inovaţiei în domeniul ciclismului

Pentru al doilea an consecutiv, Fundaţia Comunitară Timişoara şi Decathlon lansează apelul de proiecte RO Bike Valley, un fond de finanţare pentru promovarea mersului pe bicicletă, educaţiei şi inovaţiei în judeţele Timiş, Caraş Severin şi începând cu această ediţie, şi judeţul Arad, transmite un comunicat de presă remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, finanţările celei de-a doua ediţii pot fi accesate de organizaţii non-guvernamentale, grupuri de iniţiativă cetăţeneşti, dar şi de şcoli şi licee din cele 3 judeţe. Practic, toţi cei care au o idee şi îşi doresc să se implice în promovarea utilizării bicicletei în rândul copiilor şi tinerilor, sau doresc să organizeze campanii de educare şi conştientizare pentru siguranţa în trafic a bicicliştilor, pot transmite propunerea lor aici.

"Prima ediţie a Fondului RO BIKE VALLEY a avut un impact peste aşteptări, cu peste 7000 de persoane (în special copii) implicate, în activităţi care promovează bicicleta ca mijloc de transport, respectarea regulilor de circulaţie şi a protejării mediului înconjurător. Astfel, în cea de-a doua ediţie extindem aria de acoperire a fondului şi continuăm să încurajăm organizaţiile şi grupurile de iniţiativă din Timiş, Caraş Severin, dar şi Arad, să dezvolte proiecte dedicate mersului pe bicicletă şi a educaţiei rutiere. Ne bucurăm de orice idei creative care au la bază două roţi, pedale, şi mobilizarea comunităţilor într-un mod distractiv şi responsabil", a declarat Daniela Chesaru, directorul executiv al Fundaţiei Comunitare Timişoara.

"Ro Bike Valley este un proiect de economie circulară locală, centrată în jurul bicicletei, iar o componentă importantă din acest proiect este implicarea socială şi introducerea bicicletei în viaţa de zi cu zi a oamenilor din regiunea noastră. După un prim an de succes, ne bucurăm să vedem impactul pozitiv pe care îl are Fondul RO BIKE VALLEY în utilizarea bicicletei şi ne dorim să continuăm creşterea lui, în paralel cu celelalte elemente de producţie, reutilizare, comercializare şi dezvoltare din cadrul proiectului", a transmis Raul Buzgar, Production Country Leader Decathlon România.

Solicitanţii vor completa o scrisoare de intenţie prin care îşi vor descrie ideea pe care doresc să o pună în aplicare. Cei selectaţi vor pregăti şi completa cererea de finanţare, în perioada 24 octombrie - 27 noiembrie 2022, iar proiectele vor putea fi implementate începând cu 1 ianuarie 2023. Finanţarea nerambursabilă acordată este în proporţie de 100% şi va fi acordată sub formă de microgranturi (maxim 5000 lei) şi granturi medii (maxim 15.000 lei).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb