Robert Redeleanu preia conducerea "Scandia Română"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 6 martie 2009

Începând cu 1 Martie 2009, Robert Redeleanu se alătură echipei Scandia Română, în calitate de CEO al companiei şi membru al Consiliului de Administraţie.

Robert Redeleanu vine cu o vastă experienţă în industria bunurilor de larg consum. În ultimii 3 ani a activat în cadrul Unilever Rusia, Ucraina şi Bielorusia, ocupând poziţia de Marketing Director Produse Alimentare. A avut o contribuţie esenţială în dezvoltarea business-ului în aceste ţări, lansând şi conducând proiecte de inovaţie de produs sau comunicare în Europa/Asia pe mai multe categorii de produse. Şi-a început cariera in Unilever, ocupând diferite pozitii în marketing, marketing operations şi vânzări în ţările din Balcani şi Europa de est. A făcut parte din echipa care a integrat Bestfoods în Unilever South Central Europe în anul 2001.

Între 2004 şi 2006 Robert Redeleanu a ocupat funcţia de Head of Marketing pentru operatorul de telefonie mobilă Telemobil în România. Licenţiat în Bănci - Burse de Valori, Dl. Redeleanu a absolvit un program executiv cu Darden School of Business, SUA în 2009.

"Mă întorc în ţară după 3 ani de zile cu bucuria de a mă alătura unei echipe extrem de performante. Scandia Română are o cotă de piaţa dominantă de peste 60% pe categoriile pe care activează în România, imposibil de atins fără pasiunea şi angajamentul fiecărui om din organizaţie. Îmi propun, ca director general să creştem compania într-un ritm şi mai alert, să devenim mai competitivi prin înţelegerea nevoilor consumatorilor şi a partenerilor noştri din retail şi distribuţie. Sunt onorat să servesc interesul consumatorilor români, oferindu-le produse tradiţionale de mare calitate aşa cum face Scandia Română de mai bine de 80 de ani", declară Robert Redeleanu.

Robert Redeleanu preia noua sa poziţie în cadrul Scandia Română de la Adrian Gaşpar. Acţionar şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al companiei, Adrian Gaşpar a ocupat funcţia de director general din luna aprilie 2008.

Adrian Gaşpar va reveni la statutul de acţionar, ocupând în continuare poziţia de administrator al companiei. "Doresc menţinerea Scandia pe poziţia numărul 1 pe care aceasta o merită pe piaţa românească a conservelor şi totodată dezvoltarea sa. Mandatul meu nu a fost decât unul de tranzit, iar desemnarea unui CEO român cu mare experienţă în industrie era mai mult decât evidentă, ţinând cont de faptul că Scandia este o companie 100 % românească. A fost un an plin de satisfacţii şi doresc astfel să mulţumesc consumatorului român. Voi reveni la statutul de acţionar, rămânând pe poziţia de administrator şi astfel, în continuare, foarte aproape de fabrică", declară Adrian Gaspar.

Lider pe piaţa naţională de conserve din carne, Scandia Română are o cotă valorică de peste 60%. În prezent, compania are peste 900 de angajaţi şi produce diferite sortimente de conserve, împărţite în următoarele categorii: paté de ficat (Paté Sibiu, Paté Bucegi, Paté Sadu), conserve de carne (Carne Sibiu, Carne Bucegi, Şuncă Augusta, Şuncă Păltiniş etc.) şi mâncăruri tradiţionale - Tradiţii (tocăniţă, ciolan cu fasole, ciorbă de burtă, sarmale, costiţă cu fasole, cârnăciori cu fasole, ciorbă de văcuţă, ciorbă de pui, ciorbă de fasole ). Scandia Română este de asemenea şi principalul producător român de mărci private pe piaţa conservelor de carne.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb