ROBERT SIGHIARTĂU: "Numirea un PSD-ist la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni este absolut nepotrivtă"

G.B
Politică / 7 ianuarie 2022

Robert Sighiartău (Sursa foto: Facebook)

Robert Sighiartău (Sursa foto: Facebook)

Vicepreşedintele PNL Robert Sighiartău a declarat că numirea reprezentantului PSD Gheorghe-Florin Cârciu în funcţia de secretar de stat la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni este "absolut nepotrivită", anunţând că va cere în prima şedinţă a Biroului Executiv al partidului "remedierea acestei imense erori politice", potrivit Digi24.

"Numirea unui PSD-ist la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni este absolut nepotrivită şi nu se încadrează în ceea ce coaliţia a hotărât în urmă cu ceva timp. Poziţia în mod normal trebuie să fie a PNL. Şi nu e doar despre asta. În Diaspora sunt milioane de români care de-a lungul timpului şi-au pus speranţa şi nădejdea în guvernări pro dreapta politică şi în lideri care au luptat împotriva PSD. Nu analizăm motivele, dar este limpede că această parte a României are alte aşteptări de la un Guvern condus de PNL. Pe de altă parte, noi avem nevoie de un mare program pentru românii din Diaspora pentru a-i stimula să se reîntoarcă acasă. Nu vor reveni toţi, dar cred că putem face mult mai mult decât s-a făcut până acum. Nu vreau să comentez CV-ul persoanei desemnate ieri în funcţia de secretar de stat pentru problemele Diasporei şi nici limbajul folosit la ultimele alegeri, care este descalificant", a scris Sighiartău într-o postare publicată pe Facebook.

El a adăugat că va cere "remedierea" situaţiei în prima şedinţă a Biroului Executiv al PNL.

"O să cer colegilor mei din conducerea PNL, în prima şedinţă de Birou Executiv, remedierea acestei imense erori politice, care se va răsfrânge nu doar asupra imaginii partidului, dar şi a Guvernului în ansamblu", a completat liberalul, conform Agerpres.

Gheorghe-Florin Cârciu a fost numit în funcţia de secretar de stat la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni. Decizia de numire, semnată de premierul Nicolae Ciucă, a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. ...

    1. ...

      ...

    Cine vorbește? Cum să reprezinte Sighiartau diaspora ? Păi tu,Rareș Bogdan, Turcan,Gorghiu toți în frunte cu Iohannis ați distrus PNL ,ați distrus speranțele diasporei! Acum,plăcuțe suedeze! Pentru mine, dacă unul singur din cei 5 mai este în PNL,nu voi vota cu acest partid!

    Dacă n-am altă variantă votez cu PSD ! Dar,am !!! 

    1. Gresesti.Singurul vinovat a fost Klaus.Amenintat fiind cu suspendarea de catre cei din pesede,si-a vandut partidul pentru 30 de arginti.Restul sunt povesti.Si sunt convins ca virgula Catu n-a fost de acord cu asta. Atitudinea lui antipesede denota asta.Parerea mea.

      Oricum penele si usere vor fi istorie.Viitorul este al pesede su aur. 

    Din pdv etic, nu aveti dreptate. Culoarea politica nu are impo pt ac functie, ci modul de ajutorare a diasporei. Atat. Sau va gd la o PARGHIE de INFLUENTARE a VIITOARELOR ALEGERI?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb