România a pierdut al doilea meci test de rugby cu Uruguay de la Montevideo

S.B.
Sport / 18 iulie 2022

România a pierdut al doilea meci test de rugby cu Uruguay de la Montevideo

Reprezentativa de rugby a României a fost învinsă, duminică, scor 26-20, de Uruguay, în al doilea meci test disputat cu uruguayenii la Montevideo, informează news.ro.

În primul meci, la 10 iulie, "stejarii" s-au impus cu 30-22.

La începutul lunii, România a mai disputat un meci test cu Italia, însă pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf din Bucureşti, confruntare pierdută cu 13-45 de "stejari".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. SPORTUL ROMANESC,este in COLAPS latoate intrecerile internationale. Cu exceptia catorva sportivi care prin eforturi ale familiilor din care provin si care se impun in intalniri internationale,restul sportului romanesc si in special cel al echipelor din romania care participain competitii internationale este CATASTROFAL. Daca in handbal,romania a fost candva o forta a lumii,daca pe timpul lui ceausescu,echipele de fotbal din romania,ereau respectate si chiar jucau fotbal,vezi castigarea cupei campionilor europeni la fotbal de care STEAUA,azi foptbalul romanesc este de nivelul ANDOREI,GIBRALTARULUI si chiar al LUXEMBURGULUI. Dupa ce echipa CFR cluj a fost eliminata RUSINOS din preeliminariile Cupei Campionilor de catre niste necunoscuti,aseara,am vazut cum mult LAUDATA FCSB,s-a facut ce CACAO in fata noii promovare U Cluj.Nu stiu cine ii da sfaturi lui BECALI,insa cu un astfel de joc HAOTIC,fara nici o conceptie tactica,cu jucatori de cascadorii rasului ca serban,de fapt cu toata apararea,cu un coman inexistent fac pariu ca v-a fi si ea eliminata din Conferent lig. Daca domnul BECALI,doreste sa il mentina antrenor pe Toni Petrea,pentru ca ii da bani putini,FCSB,se v-a bate anul acesta la RETROGADARE. In loc sa aduca un antrenor care sa stie sa aseze echipa in teren ,sa o disciplineze tactic si sa aduca atacanti adevarati in locul SUROGATILOR care joaca TURCA,FCSB,v-a fi RASUL acestui nou campionat. Mai bine,pe banca,ar sta BECALI si de frica lui,jucatorii de la FCSB,cred ca ar juca un pic mai bine.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb