Romgaz vrea să-şi dubleze cifra de afaceri în următorii şapte ani

A.B.
Piaţa de Capital / 24 noiembrie 2020

Romgaz vrea să-şi dubleze cifra de afaceri în următorii şapte ani

Strategia Romgaz prevede investiţii multiple, care să ducă la dublarea cifrei de afaceri a companiei în următorii şapte ani, a declarat, marţi, directorul general al companiei, Adrian Volintiru, într-o conferinţă online, conform News.ro.

"Strategia Romgaz prevede instalarea unor capacităţi de producere a energiei de 1.500-2.000 de MW în ceea ce se numeşte gas-to-power (care utilizează gaze pentru a produce electricitate - n. r.). Este foarte important să asigurăm resursa de gaze pentru asta, precum şi pentru consumatorii casnici şi industriali din România. Astfel că orice multiplicare a surselor şi a cantităţilor care vin în România este benefică inclusiv pentru Romgaz", a spus Volintiru.

De asemenea, Romgaz şi-a planificat o investiţie într-o fabrică de metanol şi în parcuri eoliene şi fotovoltaice, pentru a creşte securitatea energetică a ţării.

"Din scenariile pe care le-am făcut, se poate ajunge ca, în următorii şapte ani, Romgaz să-şi dubleze chiar cifra de afaceri, ceea ce este nevoie de mult mai mult gaz decât putem extrage în acest moment", a subliniat şeful companiei.

El a arătat că Romgaz este foarte activ pe piaţă în acest moment şi analizează toate oportunităţile.

"Privim foarte atent către deschiderea de noi oportunităţi onshore şi offshore de extracţie a gazelor pentru următorii ani. Suntem, zic eu, agresivi în sensul pozitiv în acest moment, pentru că suntem foarte conştienţi că pentru România, pentru Romgaz şi pentru toată lumea, în general, gazul reprezintă viitorul cărbune, astfel că trebuie să fim capabili să speculăm cât mai mult această perioadă de tranziţie, în care gazul este folosit ca şi combustibil din toate punctele de vedere", a completat Volintiru.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. nu va imbatati cu apa rece daca vin iar la putere cei din inainte, nu va lasa niciun ban de investitii, ca asa sunt ei invatati sa mulga vaca si sa moara vitelul de foame sau sa ramana chircit de foame

    1. asta-i conceptia de stanga, apoi nationalizeaza ca sa dispara paguba si genereaza saracie pentru toti, sa nu fie cu suparare ca ii careva bogat

      Paleta larga de investitii...Imi place ce elan muncitoresc avem la SNG. Bravo tati, bagati bani fara numar, vedem la sfarsit ce iese... In cincinalul urmator incercati si doua autostrazi ca iese profituri serioase din vignete si taxa de parcare :)

    Planuri peste planuri ,studii de fezabilitate si echipe de avocati angajate si la urma NIMIC parca e CNAIR.A dat dividente de 30% si retul banilor ii mulge el cu canarila.

    Mi-e jenă sa-i pronunț numele acestui individ. Mi se face greață!

    Politica sng de investitii seamănă cu politica de investitiii ia nțeleagă de1989. Cât s-a investi la ienut și car s-a câștigat?

    Volintiru asta e bun de gura si de promisiuni, dar realitatea e ca de cand e manager, profiturile Romgaz sunt in scadere continua, pretul la bursa s-a prabusit, dividende mici, mai bine platesc amenzi. Tot e bine ca are planuri si promisiuni. Sper sa dispara curand in ceata din care a aparut si sa avem un manager capabil la Romgaz.

    1. AVETI DREPTATE , OAMENI BUNI , ASTA E PROPAGANDA , IN STIL SOVIETIC !!! COMUNISTII , N-AU MURIT NICICAND , IN ROMANIA !!! DIMPOTRIVA , MAI SANT IN VIATA , VREO 4 - 5 000 000 ; TOTI , SUSPINA DUPA CEAUSESCU , SI ZIC : CE BINE , ERA CU EL !!! CE RAU , E ACUM !!! TRAIASCA , TOVARASUL LENIN , CA EL , CU MINTEA LUI CEA SFANTA , A PEDEPSIT CLICA TICALOASA DE LA PETERSBURG , TRIMITANDU-I PE LUMEA CEALALTA , PE TARUL MULT-INFAM , SI PE AI LUI , CARE , CAPITALISTI FIIND , CHINUIAU DE SECOLE , SARMANUL POPOR SOVIETIC !!! SI , AU VENIT , LA PUTERE , EI !!! ADICA , ''''''' POPORUL '''''' !!! AU CREAT O ARMATA ''''''' ROSIE ''''''' !!! DE CE I-AU ZIS , ROSIE ??? DRACUL , STIE !!! PESEMNE , CA LE-A PLACUT CULOAREA !!! DE VREO 2 - 3 000 000 DE SOLDATI !!! AU PORNIT , O CONTRA-OFENSIVA CUMPLITA !!! AU TAIAT FUDULIILE , LA TOTI OFITERII '''''' ALBI ''''''', PE CARE AU PUTUT PUNE MANA !!! CA , DOAR , ERAU , CAPITALISTI TICALOSI !!! SI , AU VENIT , LA PUTERE , EI !!! ''''''' POPORUL ''''''' !!! SI AU UMPLUT RUSIA , DE CADAVRE !!! ZECI , SI ZECI , DE MILIOANE DE OAMENI !!! DE CE ??? CICA , ERAU ''''''' DUSMANI AI POPORULUI ''''''' !!! AL CUI ''''''' POPOR '''''' ??? BUN !!! SI , IN AUGUST , 1944 , AU VENIT , CU INVATATURILE LOR , SFINTE , SI AICI , IN ROMANIA !!! SI AU TAMPIT , CU PROPAGANDA LOR , PE TOTI , SI TOATE !!! REZULTATUL ??? ROMANIA , A AJUNS , IN 45 DE ANI , O RUINA DE TARA , CU O RUINA DE MONEDA NATIONALA , SI O RUINA DE ECONOMIE !!! CU O RUINA DE ARMATA , CU NISTE COSCIUGE ZBURATOARE , IN LOC DE AVIOANE DE LUPTA , SI CU CATEVA TINICHELE , IN LOC DE NAVE DE RAZBOI !!! BUN !!! ACUM , A-MI ADUC AMINTE , DE CUVINTELE SFINTE , ALE TOVARASULUI STALIN , IN 1940 : RECOMAND , CA IN CAZ DE RAZBOI , CAND V-OM LUA OFENSIVA , CA ROMANIA , SA NU FIE BOMBARDATA !!! AVEM NEVOIE , DE PETROLUL EI !!! ESTIMEZ , CA O V-OM OCUPA , INTR-O SAPTAMANA !!! SI , ROMANIA , IN 1940 , AVEA UN SFERT DE MILION DE SOLDATI , SI POSIBILITATEA SA MAI RIDICE LA ARME , INCA 750 000 !!! ACUM ??? ROMANIA , ARE 35 000 - 40 000 DE SOLDATI ADEVARATI , RESTUL SANT ESCHIMOSI !!! ESTIMEZ CA , ROMANIA , POATE FI OCUPATA IN 3 - 4 ZILE !!! DE UN DUSMAN , CU ADEVARAT , HOTARAT !!! E DE VINA , TARA , PENTRU ACEST LUCRU ??? AICI , AM AJUNS ??? ORICUM , FARA AMERICANI , ESTE VAI , DE CAPUL NOSTRU !!! AICI , NE-AU ADUS , ZECILE DE ANI , DE COMUNISM , TAMPIT !!! CU NISTE CONDUCATORI , CARE NU STIU , SA CONDUCA !!! DOAR SA-SI FACA AVERI , PE SPINAREA POPORULUI !!!!!!!!!

      SI , APROPO : VRETI CA ROMGAZUL , SA MEARGA CU ADEVARAT , BINE ??? MAI INTAI , TREBUIE , SA MOARA , ''''''' POPORUL '''''' !!! ASA CA , MAI AVETI , DE ASTEPTAT !!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb