ROMPAP anunţă numirea unui nou Director Executiv

A.F.
Companii / 28 noiembrie 2023

Altafinii Tudose, Director Executiv

Altafinii Tudose, Director Executiv

ROMPAP, Patronatul Industriei de Celuloză si Hârtie, din care fac parte toţi producătorii de celuloză, hârtii şi cartoane ondulate din România, anunţă numirea lui Altafinii Tudose în funcţia de Director Executiv, începând cu luna noiembrie, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului,ROMPAP are în componenţa sa 23 de membri, respectiv toţi producătorii de celuloză, hârtii şi cartoane ondulate din România (17 societăţi comerciale de producţie), un Institut de Cercetare şi Proiectare şi 5 societăţi de consultanţă şi comerţ pentru acest sector de activitate.

Conducerea ROMPAP este formată din: Paul-Henri Kohler - Preşedinte (reprezentant al Ambro SA şi Romcarton), Marius-Iulian Juncanariu - Vicepreşedinte (reprezentant al DS Smith), Ionel CIUCIOI - Vicepreşedinte (reprezentant al Vrancart), Gabriel Stanciu (reprezentant al PEHART TEC), Mihnea Bâldea (reprezentant al Rondocarton) şi Altafinii Tudose - Director Executiv.

"Prin strategia pe care o vom aborda ne propunem să protejăm şi să promovăm în continuare interesele industriei de celuloză şi hârtie din România, precum şi ale participanţilor în industria conexă acestora, în relaţia cu autorităţile naţionale şi europene, şi cu alte entităţi interesate.

Industria românească a cartonului ondulat împărtăşeşte ambiţia Uniunii Europene de a fi un pionier al neutralităţii climatice şi de a impulsiona schimbări fundamentale în economia europeană. Ambalajele din carton ondulat se evidenţiază ca un exemplu de circularitate. Rata de reciclare a cartonului depăşeşte 90%, iar cartonul ondulat atinge un conţinut mediu de reciclare de 89%, ceea ce reprezintă o dovadă a eficienţei sistemului nostru de reciclare performant şi bine stabilit atât în România, cât şi în întreaga Europă.

De asemenea, dorim să contribuim cu expertiza şi experienţa cumulate ale membrilor noştri la elaborarea unor politici publice favorabile dezvoltării in domeniul politicilor industriale, al exploatării forestiere, al mediului, al colectării si reciclării maculaturii, al promovării ambalajelor din carton ondulat în special din perspectiva siguranţei, sustenabilităţii şi inovaţiei, şi ne exprimăm cu această ocazie toată deschiderea pentru un dialog constructiv cu autorităţile naţionale competente", a declarat Altafinii Tudose, Director Executiv ROMPAP.

Altafinii Tudose, noul Director Executiv numit, are o experienţă de peste 15 ani în management financiar cu rezultate excelente în industria producţiei alimentare, servicii publice, transport şi logistică. Acesta va conduce grupuri de lucru permanente la nivelul ROMPAP, cu scopul de a răspunde cât mai eficient la diversitatea preocupărilor din industria celuloză şi hârtie din România.

În ultimele luni, ROMPAP a depus eforturi pentru corectarea unor prevederi legislative europene care contravin intereselor industriei şi a monitorizat activitatea desfăşurată atât în Parlamentul European, cât şi în cadrul Grupului de lucru pentru mediu din Consiliu.

În ceea ce priveşte propunerea de Regulament al Parlamentului European şi al Consiliului privind ambalajele şi deşeurile de ambalaje, de modificare a Regulamentului (UE) 2019/1020 şi a Directivei (UE) 2019/904 şi de abrogare a Directivei 94/62/CE (PPWR), ROMPAP a iniţiat discuţii cu autorităţile şi a propus amendamente în colaborare cu organizaţiile europene din care face parte, respectiv Confederaţia Europeana a Industriei de Hartie - CEPI şi Federatia Europeana a Fabricanţilor de Carton Ondulat - FEFCO.

Calitatea de membru al ROMPAP poate fi acordată oricărei persoane fizice sau juridice române care respectă etica şi bunele practici în afaceri, recunoaşte şi se angajează să respecte Statutul şi Codul de conduită al Patronatului, precum şi orice alte proceduri, politici sau documente interne, cu respectarea cerinţelor legale în vigoare. Membrii asociaţiei trebuie să facă parte din industria de celuloză şi hârtie sau din sectoarele conexe şi să sprijine obiectivele şi activitatea ROMPAP.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb