Rompetrol extinde contractul de închiriere pentru birourile din City Gate

Comunicate de presă / 21 aprilie 2021

Rompetrol extinde contractul de închiriere pentru birourile din City Gate

GTC a reînnoit contractul de închiriere cu KMG Rompetrol - divizia de management şi suport a KMG International Group, unul dintre jucătorii cheie ai sectorului combustibililor din sud-estul Europei - pentru încă 5 ani. Sediul central al KMG Rompetrol va ocupa în continuare o suprafaţă de 9.356 de metri pătraţi din City Gate, o clădire modernă de birouri de clasă A, situată în Bucureşti. Aceasta este prima tranzacţie finalizată sub îndrumarea lui Ziv Gigi, numit recent director general al operaţiunilor GTC din România şi a CEE Estate, o companie de administrare a activelor, conform unui comunicat remis redacţiei.

KMG Rompetrol, parte a unei companii petroliere internaţionale cu operaţiuni în România, Moldova, Bulgaria, Georgia, a decis să prelungească contractul de închiriere pentru suprafaţa de 9.356 de metri pătraţi de spaţii de birouri moderne din turnul de nord al complexului City Gate, până în decembrie 2026. Proprietatea este situată într-o zonă prestigioasă a centrului de afaceri din Bucureşti şi este compusă din două clădiri, care oferă în total aproximativ 48.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri la cele mai înalte standarde de calitate.

"Apreciem încrederea pe care partenerii noştri de afaceri o au în excelenţa serviciilor oferite în cadrul proprietăţilor noastre. KMG Rompetrol este o companie care se dezvoltă dinamic în România şi nu numai, ce acordă o atenţie deosebită angajaţilor săi, prin asigurarea celor mai bune condiţii de muncă. Ne bucurăm că această companie de renume rămâne loială calităţii serviciilor noastre, mai ales acum, în vremurile tulburi generate de pandemie. Acest acord dovedeşte, încă o dată, că strategia noastră de a menţine parteneriate de calitate şi o cooperare pe termen lung cu chiriaşii noştri este reciproc benefică. Vreau, de asemenea, să mulţumesc echipei de administrare a activelor, CEE Estate, ale cărei eforturi şi implicare, demonstrate pe tot parcursul procesului de negociere, au dus la primul nostru succes," a declarat Ziv Gigi, directorul general al operaţiunilor GTC din România.

City Gate este o clădire de birouri de ultimă generaţie situată în nordul Bucureştiului, ce oferă acces facil la spaţiile de business şi recreaţionale situate în jurul Parcului Herăstrău şi a centrelor de birouri, precum Piaţa Victoriei. Complexul oferă 48.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri moderne, adaptate nevoilor chiriaşilor. Având acces direct la transportul public deservit de autobuze şi tramvaie, proprietatea oferă aprox. 1000 de locuri de parcare subterane. Chiriaşii sunt invitaţi să se recreeze în incinta Plaza, situată între clădirile de birouri City Gate Towers. Plaza oferă un moment de linişte chiriaşilor şi vizitatorilor, care se pot relaxa în unul dintre lobby-urile amenajate într-un design urban potrivit. La etajele superioare din City Gate se poate lua prânzul sau se poate face o pauză de cafea la sky-bar şi restaurant, care oferă o vedere excepţională către parcul Herăstrău.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb