"Romsilva" a vândut, vineri, nouă active scoase la licitaţie

A.G.R.
Ziarul BURSA #Companii / 7 septembrie 2009

"Romsilva" a vândut, vineri, nouă active scoase la licitaţie

Şase active neperformante au fost vândute către mai multe IMM-uri, în prima etapă a unei licitaţii organizate de Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva, vineri, iar alte trei au fost achiziţionate de persoane fizice, a declarat, pentru Agerpres, directorul Romsilva, Gheorghe Mohanu, preşedintele comisiei de licitaţie.

"Au fost vândute societăţilor comerciale şase cantoane silvice, cinci dintre ele la preţul de pornire şi doar unul cu un preţ mai mare cu 40 la sută faţă de cel de plecare", a spus Mohanu. Este vorba de cantonul silvic Ţicău din judeţul Iaşi, care a fost achiziţionat de SC AS Seb Company SRL Paşcani, la un preţ de 23.800 lei, faţă de 17.000 lei, fără TVA, cât a fost preţul de pornire a licitaţiei.

Au mai fost vândute Cantonul silvic Pietriş din Bistriţa Năsăud cu 20.000 lei către SC Apopi &Blumen SRL Iaşi, clădirea fostului sediu al ocolului silvic din Rupea (Braşov) cu 1,053 milioane lei, către Regia Publică a Pădurilor din Buneşti (Braşov), cantonul silvic Golăneşti cu 2.880 lei, cel mai ieftin obiectiv, acesta fiind achiziţionat de Sc Apopi &Blumen din SRL Iaşi.

De asemenea, SC Banat Transport SA Timişoara a achiziţionat cantonul silvic Bazoşu Nou din localitatea Bucovăţ (Timiş) cu 129.000 de lei, iar SC Simulatn SRL Timişoara a cumpărat cantonul silvic Ohaba Română din Timiş cu 64.500 lei. Preţurile nu includ TVA.

În etapa a doua a licitaţiei destinată persoanelor fizice, bucureşteanul Ştefan de Fay a cumpărat două obiective - cantonul silvic Podu Gânjului din localitatea Hîrlău (Iaşi) cu 13.980 lei şi cantonul silvic Magioara, localitatea Deleni (Iaşi) cu 31.020 lei. Ambele obiective au fost achiziţionate la preţurile de pornire la licitaţie, fără TVA.

Ultimul obiectiv, cantonul silvic Denta din judeţul Timiş, a fost cumpărat cu 43.000 de lei, fără TVA, de o persoană fizică din judeţul Timiş (Dionisie Paşca).

Gheorghe Mohanu, preşedintele comisiei de licitaţie, a precizat că Romsilva va mai scoate la vânzare şi alte obiective, peste 30 de zile, luni urmând să fie definitivată lista cu acestea.

Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva va organiza lunar licitaţii publice pentru vânzarea activelor neperformante, prima licitaţie a debutat vineri pentru 21 de active dar numai pentru nouă obiective au fost depuse oferte . Romsilva a inventariat 941 de astfel de obiective

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb