"Romstal Leasing" a încheiat contracte de peste 133 milioane euro în nouă luni din 2007

A.D.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Financiare / 4 octombrie 2007

Compania Romstal Leasing SA a raportat, după nouă luni din anul 2007, încheierea a 3.882 de contracte în valoare de 133,5 milioane euro, cu 33,6% peste rezultatele înregistrate în aceeaşi perioadă a anului trecut. După cele nouă luni din 2007, în portofoliul companiei autoturismele deţin o pondere de 40,9%, vehiculele comerciale uşoare şi grele 42,5%, motocicletele 1,7%, echipamentele 9% şi imobilele 5,9%.

"Continuăm şi în acest an cu un ritm de creştere susţinut, pentru ca Romstal Leasing să ajungă cât mai curând la obiectivul anunţat pentru finalul anului 2007: o valoare totală a contractelor de 190 milioane euro. În continuare, mizăm şi pe rezultatele pe care le vom obţine prin contactul direct cu clienţii ce vor vizita ediţia din acest an a Salonului Internaţional de Automobile Bucureşti", a declarat directorul de marketing al Romstal Leasing, Ionuţ Chirilă.

Romstal Leasing a atins o cifră record în activitatea sa din ultimii nouă ani, încheind în luna septembrie a acestui an 554 de contracte de leasing în valoare totală de 19 milioane euro. Recordul trecut, în valoare de 17,5 milioane euro, a fost înregistrat de companie în luna octombrie 2006.

Creşterea perioadei de creditare a susţinut segmentul auto, cel al echipamentelor şi cel imobiliar

Rezultatele înregistrate de Romstal Leasing în ultima perioadă sunt determinate, pe de o parte, de extinderea reţelei teritoriale, ce include acum un număr de 30 de birouri, şi, pe de altă parte, de creşterea perioadei de creditare anunţate în luna iulie a acestui an. Astfel, pentru vehiculele comerciale perioada de creditare a ajuns la 7 ani pentru persoane juridice, pentru leasing imobiliar perioada de creditare este de 20 de ani, în condiţiile unui avans minim de 5%, iar pentru autoturisme perioada de creditare a fost extinsă la 5 ani.

La finalul anului 2006, KBC, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa Centrală şi de Est, a achiziţionat pachetul majoritar de acţiuni în cadrul Romstal Leasing pentru suma de 70 de milioane euro. Tranzacţia a fost finalizată în luna martie a acestui an.

KBC Lease este o sucursală a KBC Bank şi este prezentă pe piaţa de leasing, renting, fleet management şi a tranzacţiilor de refinanţare. În prezent, KBC Lease are peste 1.500 de angajaţi şi activează în 14 ţări din Europa de Vest, precum şi în ţări din Europa Centrală şi de Est cum ar fi: Polonia, Ungaria, Cehia şi Slovacia. La data de 31.12.2006, grupul KBC Lease a înregistrat următoarele date consolidate: profitul net a fost de 44,6 milioane euro, iar portofoliul a fost de peste 5,5 miliarde euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb