Romsys: 65% din venituri provin din vânzarea de soluţii şi servicii

F.A.
Comunicate de presă / 16 octombrie 2013

Un procent de 65% din venituri companiei Romsys provin din vânzarea de soluţii şi servicii, a declarat Răzvan Olteanu, Deputy CEO Romsys, potrivit unui comunicat de presă.

Firma Romsys, membră a holdingului austriac New Frontier Group, a livrat peste 3.500 de proiecte IT în 20 de ani de când a fost înfiinţată, rezultând astfel o medie de 15 proiecte implementate în fiecare lună.

În prezent, compania are peste 2.000 de clienţi, din 32 de industrii, de la instituţii financiare şi de asigurări, la companii din telecom, utilităţi, retail şi producţie sau industria de apărare.

"În general, companiile din utilităţi, sectorul financiar-bancar, asigurări şi telecom sunt clienţi tradiţionali Romsys, cu care am desfăşurat împreună proiecte multianuale. Nivelul ridicat de expertiză de industrie şi experienţa echipei sunt calităţile de care beneficiază partenerii noştri şi motivele pentru care aceştia au rămas alături de noi. Spre exemplu, avem aceleaşi echipe care asigură suport, mentenanţă sau upgrade-uri, de mai bine de 10 ani la acelaşi client", a declarat Horaţiu Berdilă, CEO Romsys. .

Compania numără în total aproximativ 300 de angajaţi, 57 dintre aceştia având peste 10 ani de experienţă în cadrul Romsys.

"Începând cu anul 2007, odată cu preluarea companiei de concernul austriac New Frontier Group, Romsys a beneficiat de experienţa consolidată a celor 16 companii din grup şi şi-a îmbogăţit portofoliul cu soluţii proprii, digitale", potrivit sursei citate.

"În prezent, 65% din venituri provin din vânzarea de soluţii şi servicii. Prin anticiparea corectă a tendinţelor pieţei, care împing tot mai mult companiile către zona de digitalizare, şi prin focusul tot mai mare pe soluţiile proprii, ne propunem să majorăm această pondere într-un timp cât mai scurt. În acest sens, lucrăm intens la transformarea propriilor procese şi servicii, astfel încât, clienţilor noştri să le oferim cele mai bune practici în implementarea a ceea ce noi considerăm viitorul pieţei de IT", a declarat Răzvan Olteanu, Deputy CEO Romsys.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb