Romsys aduce în România viitorul solutiilor bancare de tip retail

F.A.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 26 noiembrie 2007

La cea de a doua editie a târgului Techno Bank, specializat în servicii si tehnologii destinate sectorului financiar-bancar, care se desfasoara în perioada 22-23 noiembrie 2007, la Institutul Bancar Român, Romsys îsi prezinta capabilitatile sale de Integrator de solutii informatice complexe si de infrastructura.

Dupa festivitatea de deschidere a evenimentului Dl. Florin Georgescu - Prim Vice Guvernator BNR si Dl. Petru Rares - Presedinte Director General IBR au vizitat standul Romsys apreciind solutiile bancare prezentate de Romsys si au aratat ca sistemul bancar din România are nevoie de solutii informatice de ultima generatie, în conditiile în care peste 100 de noi banci si-au manifestat interesul de a intra pe piata româneasca iar competitia între bănci pentru acapararea unei cote de piată semnificative va deveni si mai acerba.

Pe parcursul evenimentului, Romsys prezinta aplicatii si solutii noi, dezvoltate pentru a îmbunatati activitatea institutiilor financiare si a bancilor, cum ar fi: solutia informatica complexa cu functionalitati complete pentru banci universale, asigurând suport pentru integrarea completa a activitatilor de back-office cu cele de front-office, fiind independenta de platforma hardware si de sistemul de operare, solutii pentru procesarea si tranzactionarea de numerar, interconectari de card, solutii de securizare etc.

Romsys este promotorul solutiilor de tip cash-in si introduce pe piata româneasca solutii inovatoare de tip recycling, aducând la îndemana utilizatorilor de carduri bancare operatiuni si tranzactii pâna acum mijlocite de catre personalul bancilor.

Alaturi de partenerul sau Wincor Nixdorf, Romsys prezinta specialistilor doua dintre cele mai noi echipamente: ProCash3000, echipament dedicat pe cash-in (depozitare de numerar) cu scanner cod de bare integrat, care permite scanarea codurilor de bare de pe facturi si plata acestora si ProCash4000, echipament recomandat pentru reciclarea cash-ului, dar care poate fi folosit si ca echipament standard de cash-in si/sau cash-out, echipamente cu avantaje superioare în optimizarea platilor si a depozitului de bancnote.Timpul de procesare a operatiunilor bancare devine astfel mult redus, de obicei de ordinul a câtorva secunde.

Primii clienti nu au întârziat sa apara. Echipamente de tip recycling - ProCash4000 Reciclying, vor aparea începand cu decembrie 2007, având integrat în premiera pe piata româneasca si dispozitivul anti-skimming, împotriva clonarii cardurilor.

Dupa 11 ani de parteneriat, Wincor Nixdorf si Romsys continua sa domine piata prin calitatea si inovatia adusa de tehnologie dar si prin serviciile de întretinere si help-desk la nivel national.

Portofoliul extins al companiei Wincor Nixdorf constând în produse hardware, software, consultanta, mentenanta si alte servicii are drept scop reducerea costurilor si complexitatea proceselor de afaceri la nivelul activitatilor de retail. În ceea ce priveste furnizarea de ATM-uri si de POS-uri electronice, Wincor Nixdorf este unul din primii trei furnizori pe plan mondial.

Romsys încorporeaza în proiectele sale atât livrarea, instalarea si întretinerea echipamentelor cât si instruirea personalului, accesul de la distanta la help-desk-ul Romsys, aplicatia de urmarire a componentelor prin cod de bare, managementul retelei, încarcarea de la distanta a cheilor de criptare.

Romsys asigura servicii complete de suport tehnic si service 7/24 pe întreg teritoriul tarii utilizând numai personal propriu, calificat si certificat de catre partenerul german Wincor Nixdorf, oferind un grad ridicat de calitate a serviciilor. Astfel, rata de functionare neîntrerupta a echipamentelor tinde la 100%.

Printre clientii Romsys actuali se numara banci si institutii financiare de top precum: Banca Comerciala Româna, BRD Groupe Societe Generale, CNVM, ING Bank, ABN Amro Bank, Unicredit Tiriac, Millennium Bank.

Societate privata cu capital integral românesc, Romsys este prima companie cu profil informatic din România certificata ISO 9001 înca din 1996. Romsys este lider în proiectarea, dezvoltarea si implementarea de solutii de management al afacerilor, securitatea sistemelor informatice, infrastructura de calcul si comunicatii, pe o gama variata de tehnologii si platforme. Solutiile si serviciile Romsys sunt destinate în special sectoarelor financiar-bancar, aparare si siguranta nationala, telecomunicatii si mari companii de utilitati publice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb