ROVANA PLUMB:   "Ceea ce mi s-a întâmplat a fost o nedreptate"

I.M.
Politică / 1 octombrie 2019

Rovana Plumb

Rovana Plumb

Europarlamentarul Rovana Plumb mulţumeşte premierului şi Guvernului pentru sprijinul acordat în procesul de numire a comisarului european şi susţine că ceea ce i s-a întâmplat "a fost o nedreptate", fiind scoasă din cursă de "standarde duble", informează Agerpres.

"Mulţumesc premierului Viorica Dăncilă şi Guvernului României pentru sprijinul acordat pe tot parcursul procesului de numire a comisarului european. Au ştiut cu toţii că mi-aş fi reprezentat ţara cu profesionalism şi demnitate pe tot parcursul mandatului. Mulţumiri speciale tuturor specialiştilor din DG Move pentru suportul de care au dat dovadă în toată această perioadă. Am fost scoasă din cursă de standarde duble şi de jocuri politice făcute, din nefericire, şi cu ajutorul unor colegi români. Ceea ce mi s-a întâmplat a fost o nedreptate, dar am, ca de fiecare dată, puterea de a merge mai departe. Am votul a milioane de români care au susţinut PSD la europarlamentare şi cărora le mulţumesc încă o dată", a declarat Plumb, într-un comunicat de presă.

Ea a adăugat că rămâne europarlamentar şi va continua să apere drepturile şi interesele ţării în orice situaţie.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Lasă Rovana..că și pretenul (intenționat) tău de la Târgoviște ...ăla cu barbișon și nume predestinat barbișonului -Leo Badea a făcut în ASF nedreptăți mult mai mari decât ce ai pățit tu. El a distrus oameni nevinovați și familiile acestora care se bazau pe ei. I-a distrus cu o nemernicie ieșită din comun. Așa că nu mai mieuna. Poate acum simți și tu ce fac prietenii tăi altora. Țară fără viitor!

    1. AVEREA ACESTEI FEMEI , ESTE , CA LA ALBA-NEAGRA ; ASTIA , ESTE ; ASTIA , NU ESTE ; CASA , ESTE ; CASA , NU ESTE ; BANII , ESTE ; BANII , NU ESTE !!! TOC , POC ; TOC , POC , SI APAR , BANII LA LOC !!! APAR , SI APARTAMENTELE ; ACUM , NU MAI APAR !!! INTR-O ZI , CICA , LE-A VANDUT , CA SA-SI PLATEASCA IMPRUMUTURILE : CICA , 800 000 DE LEI !!! PE URMA , NU MAI SANT , 800 000 DE LEI ; NU !!! SANT 800 000 DE EURO !!! PAI , ORI LEI , ORI EURO ; BA , NU !!! SANT , SI LEI , SANT , SI EURO !!! SA INNEBUNESTI , NU ALTA !!! PARCA , TOTUL E FACUT , SA TE ZAPACEASCA !!! TI-AI FI , ''''''' REPREZENTAT , TARA , CU PROFESIONALISM ???? ''''''' AOLEU !!! NU MAI POTI , TU DE TARA !!! HAI , SA FIM SERIOSI , MACAR , O DATA , IN VIATA !!! TE INTERESEAZA DE FAPT , CELEBRITATEA ACORDATA , SALARIUL ENORM , SI TIMPUL PIERDUT PRIN PARLAMENTUL EUROPEAN , IN FOLOSUL PROPRIU , CUM A FACUT , SI DANCILA !!!

      "Ala cu barbison" chiar a facut lucruri bune spre deosebire de alte persoane care au fost la conducerea acelei institutii.Daca tot vorbim ca sa nu dormim,da-ti si cateva argumente.

      Toate conducerile ASF de la înființare au fost abominații ale naturii. Nici nu ar putea fi altfel cât timp sunt puși numai pe criterii de partid. În 3 piețe financiare non-bancare atât de mari chiar nu se găsesc profesioniști care să poată conduce ASF-ul?? Numai partidiștii parveniți sunt buni?. Conducerile anterioare ASF au făcut un singur lucru bun. Unul singur. Care ar fi asigurat viitorul normal al instituției și era singura urmă de normalitate în ASF - polul sinecurilor politice și securistice. Și Badea cu auto-promovatele sale calități -nedemonstrate faptic - a distrus exact acel singur Normal. Ce fel de om poate fi unul care spoiește cu rahat singura insulă curată dintr-un ocean de rahat? Ce fibră morală are? Oamenii care îl cunosc și au lucrat cu Badea cu adevărat știu că este un pesedist adevărat plin de atitudine de pesedist și care își apără propriul interes, dar care este și foarte fricos și laș. Și tot cei care îl cunosc știu că aparentele lucruri bune pe care le-a făcut prin ASF le-a făcut tot din frică, din neînțelegere, din nepricepere a acceptat ce îi puneau cu greu directorii pe masă. Și apoi comentatorule fan Badea, nu e normal ca atunci când iei 15000 de euro lunar în România (atenție)!! Să faci lucruri bune? E fascinant când spui cu satisfacție "a făcut și lucruri bune"...când normalul ar fi "a făcut DOAR lucruri bune". Dacă un dezastru e mai puțin dezastruos ca un dezastru anterior nu înseamnă că este minunat. Când tragi linie e tot un dezastru. Țară fără viitor!

    Rovana, tu chiar te inchipuiai comisar european!? Bravo PSD, bravo mintilor luminate ce te-au propus si sustinut! Cu Viorica ,tot inainte!

    TU esti o NEDREPTATE adusa ROMANIEI! O PROASTA fara margini, ca si Viorica, lipsita de bun simt si oportunista….

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb