Ruşii se plâng că le-au fost tăiate liniile telefonice de la consulatul din New York chiar înaintea învestirii lui Joe Biden

J.P.
Internaţional / 20 ianuarie 2021

Ruşii se plâng că le-au fost tăiate liniile telefonice de la consulatul din New York chiar înaintea învestirii lui Joe Biden

Ambasada Rusiei în SUA îi acuză pe americani că au tăiat brusc liniile telefonice la consulatul din New York chiar înainte cu o zi de încheierea mandatului lui Donald Trump, scrie The Moscow Times, citat de Digi24.

Consulatul a transmis că mai multe linii telefonice au fost oprite simultan şi astfel s-au creat mari probleme pentru diaspora rusă din New York. Întreruperea liniilor de telefonie vine în contextul unor tensiuni generate după marele scandal referitor la atacurile cibernetice împotriva principalelor agenţii federale americane, atribuite ruşilor, dar şi pe fondul acuzaţiilor privind ingerinţa ruşilor în alegerile americane.

Într-o declaraţie pe Facebook, ambasada din Washington a susţinut că a notificat Departamentul de Stat, cerând "rezolvarea de urgenţă a problemelor care afectează grav activitatea misiunii diplomatice".

De asemenea, şi consulatul rus s-a adresat Departamentului de Stat, filiala New York pentru ca problema să fie rezolvată.

Agenţia de presă rusă TASS a relatat că în jur de 30 de linii telefonice au fost deconectate mai bine de 24 de ore, în ceea ce consulatul numeşte "un incident fără precedent".

Cu toate acestea, agenţia de presă RIA Novosti scrie că Departamentul de Stat nu a primit nicio sesizare privind problemele sau vreo solicitare din partea diplomaţilor ruşi.

În schimb, site-ul de propaganda rusă Sputnik a citat o persoană identificată drept managerul Verizon, Chris Seriko, potrivit căreia compania sa lucrează la remedierea situaţiei.

"Inginerii noştri sunt conştienţi de situaţie şi lucrează pentru a restabili serviciul cât mai curând posibil", a spus Seriko.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb