Safetech va aloca trei acţiuni gratuite la una deţinută

Andrei Iacomi
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 20 aprilie 2022

Safetech va aloca trei acţiuni gratuite la una deţinută

Compania va distribui suma de 4,1 milioane de lei ca dividende Acţionarii au ales un Consiliu de Administraţie format din trei membri, cu un mandat de doi ani

Dezvoltatorul de soluţii de securitate cibernetică Safetech Innovations (SAFE) va aloca gratuit trei acţiuni noi la una deţinută tuturor celor ce vor fi acţionari ai companiei în data de 9 iunie, conform hotărârii AGEA de luni, a anunţat ieri compania printr-un raport publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Compania îşi va majora capitalul social cu 9,97 milioane de lei, prin emisiunea a 49,87 milioane de titluri SAFE noi, cu o valoare nominală de 0,2 lei/acţiune, suma provenind din capitalizarea parţială a primelor de emisiune.

De asemenea, compania va aloca 4,16 milioane de lei ca dividende, din profitul anului trecut de 6,15 milioane de lei, distribuţia unitară fiind de 0,25 lei, echivalentul unui randament brut de aproape 2%, faţă de preţul acţiunii SAFE de ieri, la orele prânzului. Data de înregistrare cea care defineşte acţionarii care vor beneficia de dividende, este 9 iunie, iar data plăţii este 16 iunie. În cazul alocării de acţiuni gratuite, plăţile vor fi făcute în data de 10 iunie.

Tot la începutul săptămânii, acţionarii furnizorului de soluţii de securitate cibernetică au aprobat înlocuirea Administratorului Unic cu un Consiliu de Administraţie cu mandat de doi ani, format din Victor Gânsac, Alexandru Mihailciuc şi Mircea Varga.

Pentru anul trecut, Safetech Innovations a raportat venituri totale de 32,5 milioane de lei, cu 76% peste cele din 2020 şi un profit net de 6,16 milioane de lei, dublu faţă de cel din anul anterior.

Victor Gânsac şi Paul Rusu, cei doi fonatori ai dezvoltatorul de soluţii de securitate cibernetică, deţin fiecare câte 39% din Safetech Innovations, companie a cărei evaluare bursieră se ridică la aproximativ 215 milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9741
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4986
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3071
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8889
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.0585

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb