SAI Certinvest deschide Oferta Publică Iniţială pentru un nou fond, FIA Certinvest Sector Focus

A.F.
Companii / 24 iulie

SAI Certinvest deschide Oferta Publică Iniţială pentru un nou fond, FIA Certinvest Sector Focus

Administratorul de active SAI Certinvest anunţă lansarea FIA Certinvest Sector Focus, un fond de investiţii alternative destinate investitorilor de retail. Fondul se bazează pe o strategie de alocare activă şi diversificată pe sectorul economic cu potenţialul de creştere a nivelului global.

Lansarea fondului se realizează prin intermediul unei Oferte Publice Iniţiale (IPO), care se desfăşoară în perioada 22 iulie - 20 august 2024. În această activitate, un număr limitat de unităţi de fond vor fi disponibile pentru subscrierea valorii nominale iniţiale de 10 Euro per unitate. Ulterior subscrierea va fi posibilă doar în perioadele în care fondul este deschis pentru aceste operaţiuni, şi la valoarea unităţii de fond calculată în condiţiile de stabilitate a reglementărilor în vigoare.

Făcut sa se adapteze contextului economic şi tendinţelor globale de creştere, fondul direcţionează resurse către acele industrii şi sub-industrii cu potenţialul de creştere, asigurând astfel un portofoliu bine poziţionat în contextul evoluţiilor pieţei. Alocarea multisectorială de 75% în titluri de participare şi acţiuni ale companiilor din sectoare economice atractive poate varia cu procent până la 20 de puncte în situaţii excepţionale, determinate de condiţiile pieţelor financiare.

"Venim pe piaţa cu un produs sofisticat, proiectat să se adapteze permanent contextului economic actual şi volatilităţii crescute care tinde să devină noul normal. Prin lansarea FIA Certinvest Sector Focus, nu propunem să ofere investitorilor sau soluţiei de diversificare inteligentă, aliniată provocatorilor curenti, şi bine calibrată pentru a răspunde nevoilor unui portofoliu de investiţii modern Strategia dinamică pe care FIA Certinvest Sector Focus o permite captarea tendinţelor emergente şi oportunităţilor din diverse industrii, cum ar fi inteligenţa artificială, tehnologia blockchain, bio-genetica sau energia verde." a declarat Alexandru Voicu, CEO SAI Certinvest.

Expunerea este anunţată pentru a permite fondului ajustat periodic pentru a asigura un raport echilibrat între risc şi randament, diminuând riscul specific investiţiilor acţiuni individuale sau în fonduri concentrate pe un singur sector sau regiune geografică. Fondul tranzacţionează pe pieţe majore precum New York Stock Exchange, Nasdaq Stock Market, Chicago Mercantile Exchange, Chicago Board of Trade, ICE Futures US, London Stock Exchange, sau Toronto Stock Exchange, Tokyo Stock Exchange cu limite specifice pentru fiecare regiune, pentru a asigura asigurarea. un raport echilibrat între risc şi randament.

FIA Certinvest Sector Focus este cel de-al patrulea fond lansat de SAI Certinvest în ultimele 10 luni, după fondurile de investiţii alternative cu dată ţintă FIA Certinvest Target 2035 & 2045 şi FDI Certinvest Hot Stocks, un fond deschis de investiţii axat pe acţiuni cu potenţial. disruptiv în industriile în care operează.

Investiţia în FIA Certinvest Sector Focus începe cu ajutorul unei unităţi de fond, iar subscrierile sunt posibile prin platforma digitală InvestOnline, care permite gestionarea facilă şi transparentă a investiţiilor. Nu se percep comisioane de subscriere sau răscumpărare, iar dividendele sunt reinvestite pentru a creşte valoarea totală a activului fondului şi pentru a maximiza randamentul.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Escrocii care îi ajută pe sifonarii de la Sif 1 și 4 sa tina cooperativa in picioare vor să facă un fond nou... Aaaaaaa

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb