SAI Patria Asset Management va fi noul administrator al ETF BET Tradeville

J.P.
Piaţa de Capital / 25 martie 2021

SAI Patria Asset Management va fi noul administrator al ETF BET Tradeville

SAI Patria Asset Management urmează să înlocuiască SAI Tradeville Asset Management ca societate de administrare a fondului deschis de investiţii ETF BET Tradeville. Operaţiunea de preluare a administrării a fost avizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară, SAI Tradeville Asset Management publicând pe 22 martie 2021 o notă de informare a investitorilor pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti, conform unui comunicat remis redacţiei.

Strategia de investiţii, structura şi caracteristicile fondului nu se modifică în urma acestei tranzacţii. Astfel, politica de investiţii va rămâne neschimbată, fondul continuând să urmarească structura indicelui de referinţă BET, oferind investitorilor expunere pe companiile listate la bursa din structura acestuia şi reinvestind dividendele, relatează sursa citată.

Ulterior finalizarii preluării, denumirea fondului se va modifica în ETF BET Patria-Tradeville reflectând parteneriatul dintre cele două companii. De asemenea, la momentul preluării de catre SAI Patria Asset Management, Depozitarul fondului, comisionul de administrare precum şi comisioanele de emisiune/rascumparare aferente ETF BET Patria-Tradeville vor rămâne neschimbate.

În data de 7 aprilie (reprezentând termenul legal de 15 zile calendaristice de la publicarea notei de informare a investitorilor) emisiunea şi răscumpararea unităţilor de fond ETF BET Tradeville vor fi suspendate pentru o scurtă perioadă de timp, conform reglementarilor aplicabile, în vederea efectuării transferului complet al activelor şi documentelor fondului către SAI Patria Asset Management. Perioada de suspendare se va încheia în momentul în care Autoritatea de Supraveghere Financiară autorizează modificările determinate de schimbarea administratorului în documentele fondului.

"Fondul ETF BET Tradeville este un instrument modern şi necesar investitorilor în acţiunile româneşti. Ne bucuram că avem oportunitatea să dezvoltăm şi să creştem acest fond alături de SSIF Tradeville, în beneficiul publicului investitor" - Razvan Pasol, Director General, SAI Patria Asset Management

"Salutăm preluarea ETF BET Tradeville de către noul administrator SAI Patria Asset Management. Suntem convinşi că în acest fel dezvoltarea primului şi singurului ETF listat la Bursa de Valori Bucureşti va fi accelerată, în beneficiul investitorilor locali şi al întregii pieţe de capital." - Mihai Nichisoiu, Director General, SAI Tradeville Asset Management

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Pentru cine o fi lucrand, oare, ca profitul vad ca nu se lipeste de ei? Pe vremea lui Carabulea era mai cunoscuta, au renuntat la brand dar au pastrat apucaturile.

    1. Au parcat bani in provizioane (costul riscului). Sunt mici, au o dimensiuni suboptimala. Probabil vor fi cumparati in anii urmatori.

      Bine zici,banca Transilvania sta la cotitura mai ales ca i-a pus sa curete pierderile din anii trecuti si imediat au diminuat capitalul (din 3 actiuni am ramas cu una) daaar SURPRIZA nu ia vrut pe ei au luat BACPOST-UL.Poate de acum inainte, caci vad o trecere pe profit ; deci mariti atentia ca pe bursa sunt sub valoarea nominala.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb