Sală de spectacole de 1,8 milioane euro, la Galaţi

Ana Felea
Miscellanea / 4 aprilie

Sală de spectacole de 1,8 milioane euro, la Galaţi

La Centrul Cultural "Dunărea de Jos" (CCDJ) a fost inaugurată prima sală de spectacole nouă şi modernă, construită de Consiliul Judeţean Galaţi în cadrul unui proiect cu fonduri europene în valoare 1,8 milioane de euro.

"Este o zi deosebită pentru comunitatea noastră", a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, adăugând: "Acesta este rezultatul unei colaborări frumoase, care a fost posibilă datorită muncii în echipă. Noua sală de spectacole va fi locul în care se vor desfăşura spectacolele captivante ale elevilor talentaţi ai Şcolii de Arte. Aici, fiecare notă muzicală, fiecare mişcare de dans şi fiecare expresie artistică vor prinde viaţă şi vor încânta sufletele celor care ne trec pragul".

Sala de spectacole are 154 de locuri, facilităţi moderne şi echipamente de înregistrare de ultimă generaţie. Această sală va găzdui o varietate de evenimente culturale, inclusiv spectacolele organizate de Şcoala de Arte a CCDJ, precum şi proiecţii de film, conferinţe şi dezbateri pe teme culturale sau educaţionale.

"Pentru viitorul copiilor noştri, pentru a încuraja performanţa, am creat acest spaţiu, iar acum cei aproximativ 1.000 de cursanţi ai Şcolii de Arte din cadrul CCDJ au un loc al lor în care îşi pot exprima liber talentele şi pasiunile", a mai spus Costel Fotea, menţionând: "Suntem recunoscători pentru fiecare premiu pe care aceştia îl aduc la Galaţi. Avem elevi care au obţinut premii la concursuri şi festivaluri importante din ţară şi din străinătate, avem participanţi la concursuri precum «Românii au Talent» şi «Vocea României». De asemenea, mă bucur că părinţii nu vor mai fi nevoiţi să stea înghesuiţi la spectacolele copiilor şi că de acum înainte le pot urmări prestaţiile într-o sală modernă şi încăpătoare. Susţinem performanţa, încurajăm creativitatea, iar această realizare este un angajament ferm al Consiliului Judeţean Galaţi în ceea ce priveşte promovarea culturii".

Investiţia este realizată cu fonduri europene atrase de către Judeţul Galaţi, prin Programul Operaţional Comun România - Republica Moldova 2014-2020, în cadrul unui parteneriat cu raionul Hînceşti şi Primăria Comunei Mereşeni.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Nimic pentru oameni, totul pentru firme!

    1. O sala de spectacole pentru firme.

      Oamenii aveau nevoie de mititei cu mustar, ulei, faina, zahar. Si galeti de plastic. 

    Nimic pentru oameni, totul pentru firme!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb