Sala Polivalentă din Bistriţa va purta numele TeraPlast Arena

S.B.
Piaţa de Capital #Construcţii / 1 martie 2023

Sala Polivalentă din Bistriţa va purta numele TeraPlast Arena

Grupul TeraPlast îşi extinde susţinerea pentru CS Gloria 2018 Bistriţa Năsăud în cadrul unui contract prin care noua sală polivalentă din Bistriţa se va numi TeraPlast Arena.

Acordul de asociere a fost încheiat în urma unei licitaţii publice, care a avut ca obiect închirierea spaţiilor publicitare, inclusiv denumirea sălii.

Acordul este valabil pe o durată de 5 ani, cu posibilitatea de prelungire prin act adiţional. Valoarea contractului depăşeşte 600 mii lei/an.

" E un nou parteneriat pentru performanţă între TeraPlast şi comunitatea locală. Suntem sponsor al echipei de handbal, echipa de suflet a bistriţenilor, şi al întregului club sportiv din Bistriţa de ani buni. Extinderea acestei colaborări prin participarea noastră la această licitaţie era naturală" a afirmat Alexandru Stânean, CEO TeraPlast. Acesta a adăugat:

"Responsabilitatea socială şi interesul vizavi de dezvoltarea şi bunăstarea comunităţii fac parte din cultura organizaţiei noastre, iar atenţia se îndreaptă în special către educaţie şi sport. Acest nou acord cimentează susţinerea noastră pentru clubul local, pentru cultivarea talentelor şi creşterea unor noi sportivi de performanţă. Bistriţa are acum o sală modernă, la cele mai înalte standarde de calitate şi condiţii de joc, asa cum merită clubul, sportivii şi toţi locuitorii oraşului."

Noua Sală Polivalentă a fost finalizată în anul 2022, în urma unei investiţii de 27,3 milioane de euro, cu finanţare asigurată atât de la bugetul naţional, cât şi cel local.

În anul 2022, Grupul TeraPlast a consemnat sponsorizări de aproape 1,8 milioane de lei, în limitele stabilite de legislaţia în vigoare. Grupul este implicat activ în proiecte de responsabilitate socială şi de protejare a mediului înconjurător, care pun accent pe dezvoltarea durabilă, echitabilă şi inclusivă a societăţii şi economiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb