Sameday, număr de livrări record de Black Friday

A.I.G
Miscellanea / 2 decembrie 2019

Sameday, număr de livrări record de Black Friday

Sameday, a livrat în perioada campaniei de Black Friday peste un milion de colete. Cel mai mare volum a fost înregistrat în perioada 15 - 22 noiembrie, când aproximativ 700.000 de expedieri au fost procesate, dublu faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Doar în weekendul 16 - 17 noiembrie, curierii Sameday au livrat către clienţi şi în lockere peste 130.000 de colete, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Lucian Baltaru, CEO Sameday, a declarat: ,,Este primul an în care comenzile generate în cadrul campaniei Black Friday sunt livrate conform promisiunii. Planificarea în zona operaţională şi comercială a început în urmă cu 5 luni, am investit în tehnologizare, ne-am mutat operaţiunile într-un nou centru logistic şi am reuşit să gestionăm toate procesele. Capacitatea operaţională creata se va menţine şi în decembrie, o lună cu un volum mare de livrări".

O noutate pentru campania Black Friday 2019 o reprezintă livrarea în automatele Easybox, 12% din numărul total de colete fiind plasate în cele peste 260 de puncte de pick-up.

Pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor prin respectarea promisiunii de livrare, pe perioada campaniei Black Friday, Sameday a suplimentat numărul angajaţilor, iar capacitatea în call center a crescut cu 50%. În plus, o parte din fluxul de interacţiune la telefon cu destinatarii a fost automatizat, astfel încât aceştia să primească statusul comenzilor în mod automat.

Încurajată de rezultatele bune înregistrate în perioada cu cele mai mari reduceri din an, Sameday lansează pe piaţa din România un concept nou: Black Friday în curierat. În cadrul campaniei denumite Black Week, primii clienţi noi sau inactivi care vor contacta Sameday în perioada 02.12 - 08.12 vor putea beneficia de expedieri gratuite, în funcţie de numărul total de colete pe care le livrează lunar. În plus, cei care vor activa serviciul de lockere în această perioadă vor avea şi ei beneficii suplimentare.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Sper sa nu mai. Existe aceasta firma de curierat

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5377
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9394
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.7979

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb