Kaufland inaugurează un nou magazin în Piteşti

R.S.
Miscellanea / 9 octombrie

Kaufland inaugurează un nou magazin în Piteşti

Kaufland România îşi extinde prezenţa la nivel naţional şi deschide al treilea magazin din oraşul Piteşti. Prin această investiţie, compania ajunge la o reţea naţională de 182 de hipermarketuri şi creează 70 de noi locuri de muncă, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Situat pe bulevardul Nicolae Bălcescu 180A, noul Kaufland Piteşti este construit pe o suprafaţă totală de aproape 5.700 mp, cu un spaţiu de vânzare de peste 3.100 mp.

Cu ocazia inaugurării, piteştenii sunt invitaţi să participe la un concert extraordinar susţinut de Smiley, care va avea loc în seara zilei de 9 octombrie, de la ora 19:00, potrivit comunicatului.

Magazinul va fi deschis pentru public începând de joi, 10 octombrie, şi va avea un program de funcţionare zilnic, cuprins între orele 07:00-22:00 de luni până sâmbătă, respectiv 08:00-20:00 duminica.

Cu ocazia inaugurării, clienţii noului magazin Kaufland din Piteşti sunt aşteptaţi cu promoţii speciale la alimente şi produse non-alimentare, precum şi 25% reducere la toată gama de baterii şi acumulatori cu tensiune mai mică de 9V, în limita stocului disponibil. Printre produsele incluse în ofertă se regăsesc: spată de porc, la 15,99 lei/kg, preţ redus de la 24,99 lei/kg, detergent lichid pentru rufe Omax 3l, la 19,99 lei/bucată, preţ redus de la 34,99 lei/bucată şi tigaie Spice&Soul, cu diametru cca 32 cm, la 49,99 lei/bucată, preţ redus de la 109,90 lei/bucată.

Noul hipermarket Kaufland oferă o varietate de produse pentru toate gusturile şi dispune de un raion de legume şi fructe, vitrină cu servire asistată cu o lungime de peste 20 metri, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare şi drogherie.

La punctul Grill, clienţii sunt aşteptaţi cu un meniu de mâncăruri gustoase, gata preparate - pui rotisat, pulpe de pui, meniu steak din ceafă de porc, mici, nuggets, crispy, cabanos, thuringer, cartofi prăjiţi şi multe alte preparate, pentru toate gusturile.

Pentru plata rapidă a cumpărăturilor, Kaufland pune la dispoziţia clienţilor 16 case de marcat, dintre care 10 express, de tip self check-out. În noul magazin va fi disponibil şi serviciul K-Scan, care oferă clienţilor mai multă rapiditate prin scanarea produselor înainte de a ajunge la casa de marcat, unde vor finaliza plata, se menţionează în comunicat.

Noua locaţie oferă 220 de locuri de parcare, inclusiv 9 locuri dedicate persoanelor cu dizabilităţi şi 9 locuri rezervate pentru părinţi. Pentru cei care preferă transportul alternativ, sunt disponibile 2 rastele pentru biciclete. De asemenea, posesorii de maşini electrice beneficiază de 2 staţii de încărcare.

Magazinul este prevăzut şi cu o galerie comercială proprie, ce oferă accesul la o varietate de magazine şi servicii precum Animax (pet shop), Vitamix (produse naturiste şi suplimente), Opti Plus (optică medicală), Good2go, cofetăria Laboratorul de Bucurii, lockere pentru ridicarea coletelor şi un ATM.

Noul magazin Kaufland este situat în incinta centrului comercial Shopping Park Piteşti, unde clienţii pot găsi şi Leroy Merlin, Burger King drive-through, Dr. Max (hiper farmacie), Tedi, Takko, Pepco, DM, Kik şi sala de fitness Clever Fit.

Prin deschiderea noului magazin din Piteşti, Kaufland continuă iniţiativa prin care îşi propune să contribuie la reducerea poluării în mediul urban, prin plantarea a 1500 de puieţi din 10 specii diferite, în parcarea noului hipermarket.

Totodată, în linie cu angajamentul companiei faţă de protejarea mediului, noul magazin Kaufland din Piteşti integrează şi sisteme de colectare separată, precum:

⦁În interiorul magazinului, clienţii vor găsi un automat de reciclare, de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot aduce aici şi ambalaje din PET, sticlă şi metal (cu volum de până la 3 litri), garanţia de 0,50 RON fiind restituită doar pentru ambalajele cu simbolul "Ambalaj cu garanţie" tipărit pe etichetă.

⦁În zona de la intrare, în spaţiul special amenajat sub forma unei broscuţe ţestoase, clienţii pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curăţenie şi vor fi recompensaţi pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Clienţii pot depune sticle goale din plastic de şampon, balsam, gel de duş, cremă de corp, de faţă sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar şi recipiente goale de produse de curăţenie, precum detergenţi de haine sau de vase, soluţii de curăţare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informaţii din magazin.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5377
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9394
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.7979

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb