Grupul City Grill se extinde în Cluj în parteneriat cu Marty Restaurants

R.S.
Miscellanea / 9 octombrie

Grupul City Grill se extinde în Cluj în parteneriat cu Marty Restaurants

Grupul de restaurante City Grill se extinde în Transilvania prin parteneriat cu grupul de restaurante Marty, City Grill urmând să deţină pachetul majoritar de acţiuni, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Parteneriatul cu Marty Restaurants reflectă angajamentul Grupului City Grill de a oferi românilor experienţe gastronomice de calitate, cu accent pe diversitate, tradiţie şi inovaţie. În cadrul parteneriatului dintre cele două grupuri din piaţa HoReCa, fondatorii Marty Restaurants continuă să gestioneze operaţiunile restaurantelor Marty din Cluj Napoca. Expertiza Grupului City Grill va susţine consolidarea Marty Restaurants pe piaţa clujeană prin bune practici şi o strategie solidă de creştere bazată pe amplificarea trio-ului Gust - Servicii -Experienţă, mix care asigură succesul restaurantelor din Grupul City Grill, potrivit comunicatului.

Extinderea Grupului City Grill în afara Bucureştiului, începută acum prin parteneriatul cu Marty Restaurants din Cluj, marchează o direcţie strategică importantă pentru noi, o intenţie pe care o avem de ceva vreme, dar pentru care am căutat momentul şi partenerul potrivit. Fondatorii şi echipa Marty ne-au convins că am găsit ceea ce căutam, iar după multiple discuţii pe parcursul a doi ani, am preluat cu încredere pachetul majoritar, urmând ca echipa locală să continue să administreze cele 6 restaurante din perspectiva operaţională si sub acelaşi brand Marty -spune Daniel Mischie, CEO City Grill Group.

Grupul City Grill este cel mai important jucător român din industria restaurantelor. Fondat în 2004, Grupul City Grill operează în prezent restaurante şi cafenele sub brandurile Pescăruş, Hanul Berarilor, Buongiorno.Italian, City Grill, Caru' Cu Bere, Hanu' lui Manuc şi La Boheme, primul hotel din portofoliu. Încă de la primul restaurant, Grupul City Grill a avut la bază ideea de a oferi clienţilor un loc potrivit pentru a invita un partener de afaceri la masă, de a crea un loc de relaxare necesar în pauza de masă, cu familia sau cu prietenii.

Fondat în inima Clujului în 1999, Marty Restaurants este un brand cu o tradiţie de peste două decenii în domeniul ospitalităţii, fiind recunoscut pentru calitatea preparatelor, atenţia la detalii şi atmosfera prietenoasă. Cu 6 restaurante în Cluj-Napoca, Marty şi-a câştigat reputaţia de loc preferat al clujenilor pentru mese relaxante, întâlniri de afaceri şi momente speciale. Locaţiile Marty Restaurants sunt recunoscute pentru meniul divers, inspirat din bucătăria internaţională, şi o experienţă culinară adaptată preferinţelor publicului local, fiind un reper al gastronomiei moderne în Transilvania.

Această colaborare dintre Grupul City Grill şi Marty Restaurants îşi propune să îmbine expertiza de peste 20 de ani a fiecărui brand pentru a redefini standardele în domeniul ospitalităţii, oferind clujenilor şi turiştilor un loc în care să se bucure de o experienţă deosebită, bazată pe excelenţă culinară şi pe crearea unui ambient primitor.

City Grill este un partener care împărtăşeşte valorile noastre de calitate, respect pentru clienţi şi pasiune pentru gastronomie, iar acest parteneriat ne permite să explorăm noi posibilităţi şi să ridicăm standardele în ospitalitatea locală, oferind o experienţă unică, în care fiecare detaliu contează. Suntem încrezători că restaurantele noastre vor rămâne un loc de întâlnire preferat al clujenilor, unde se vor simţi mereu ca acasă şi vor găsi acea combinaţie perfectă între preparate de calitate şi o atmosferă deosebită - spune Suciu Marcelus, CEO al Grupului Marty, se menţionează în comunicat.

Clienţii Marty Restaurants se vor bucura în continuare de un meniu internaţional à la carte, creat pentru a răspunde unor gusturi variate, de la preparate clasice europene şi reinterpretări asiatice, până la opţiuni moderne şi echilibrate. Fiecare fel de mâncare este atent preparat, cu ingrediente de calitate şi o prezentare deosebită, pentru a transforma orice vizită într-o experienţă memorabilă.

Cele mai apreciate preparate culinare din restaurantele Marty sunt: supa crema roşii, chicken milanese pasta, 8 hours slow cooked brisket, award winning original cheesecake şi cookitza.

În urma parteneriatului strategic dintre Grupul CityGrill şi Marty Restaurants, operaţiunile celor 6 restaurante Marty din Cluj, cu o capacitate totală de 1.321 de locuri, vor fi în continuare conduse de echipa locală, expertiza acesteia urmând să fie amplificată prin bunele practici care au transformat restaurantele Grupului City Grill în destinaţia numărul 1 a bucureştenilor şi turiştilor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5377
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9394
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.7979

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb