Samsung lansează seria Galaxy Z cu AI

F.D.
Companii / 25 iulie

Samsung lansează seria Galaxy Z cu AI

Samsung Electronics a lansat în cadrul unui eveniment la UNDA cele mai noi modele de telefoane pliabile din universul Galaxy: Z Flip6 şi Z Fold6, conform unui comunicat de presă al companiei.

Evenimentul a fost deschis, pentru prima dată, şi către publicul larg, ca o invitaţie de a experimenta ce înseamnă universul Team Galaxy, pentru o zi. Peste 500 de participanţi, fani ai influencerilor din comunitatea Samsung, au avut ocazia să primească o invitaţie la eveniment printr-un concurs organizat în online. Fani din toată ţara: Iaşi, Cluj, Botoşani sau Timişoara s-au alăturat evenimentului şi s-au bucurat de interacţiunea cu influencerii preferaţi, în timp ce au creat împreună conţinut foto şi video folosind funcţiile Galaxy Z cu AI.

Lansarea locală a noilor pliabile a fost reinterpretată în România sub evenimentul #BeTheTrendParty - prima lansare Samsung care a adus împreună consumatori, ambasadori de brand, influenceri, presă şi VIP. Cu invitaţia de a fi printre primii care testează noile pliabile şi de a crea noile trenduri în materie de conţinut pentru TikTok, pornind de la inovaţia Galaxy AI, consumatorii s-au alăturat evenimentului în număr mare şi s-au bucurat de întreaga experienţă. Aceştia au avut ocazia să descopere alături de influencerii favoriţi, cum funcţiile AI inovează modul în care conversează, se exprimă sau creează conţinut pentru online. Cinci spaţii de activare au fost create special pentru a demonstra inovaţiile aduse pliabilelor, astfel încât participanţii să poată explora potenţialul AI cu fiecare poză sau funcţie testată.

"Credem că AI-ul va schimba felul în care creăm conţinut pentru totdeauna şi avem încredere că noile produse vor veni în ajutorul utilizatorilor pentru a le spori creativitatea şi a-i ajuta să creeze conţinut de calitate superioară. Vedem tot mai mult că smartphone-ul şi trendurile pe social media nu pot fi separate, de aceea dezvoltăm tehnologie care să fie fun, uşor de utilizat şi adaptată trendurilor pe care creatorii de conţinut şi consumatorii le creează în digital. Ne-am dorit să ilustrăm toate acestea în evenimentul de lansare a celei de-a 6-a generaţii de telefoane din seria Galaxy Z, unde Galaxy AI a avut rolul de co-creator de conţinut pentru participanţi.", a spus Tiberiu Dobre - Vicepreşedinte Samsung Electronics România.

În cadrul evenimentul #BeTheTrendParty, Bogdan Drăcea şi Tiberiu Dobre - Vicepreşedinte Samsung Electronics România, au testat live funcţionalităţile noilor telefoane pliabile, alături de cinci dintre influencerii Team Galaxy. Aceştia au făcut demonstraţii pentru funcţiile Galaxy AI, au interacţionat cu fanii lor şi au creat, pentru prima dată, conţinut foto şi video împreună folosind noile telefoane Galaxy Z Fold6 & Z Flip6.

Astfel, participanţii au putut vedea live cum Sînziana Iacob şi Lorena Şerban au folosit funcţia Circle to Search, şi au găsit pe internet în câteva secunde un articol vestimentar, cu un singur gest. AI Interpreter te ajută să faci content de oriunde din lume şi să comunici cu persoane din alte ţări, fără ca limba să mai reprezinte o barieră, aşa cum Radu Constantin le-a demonstrat invitaţilor că poate conversa cu o altă persoană extrem de simplu prin această funcţie. Cu AI Editor, Bogdan Techeş a arătat cum poţi să adaugi, scoţi elemente din fotografii sau să le editezi rapid, iar Chat Assist l-a ajutat pe Theo Zeciu cu idei potrivite şi creative pentru descrierile fotografiilor pe care urma să le posteze în online. De asemenea, unul dintre spaţii a oferit ocazia de testare a telefoanelor şi suport de la echipa avizată Samsung, pentru toate detaliile tehnice pe care participanţii îşi doreau să le afle.

În încheiere, pentru ca atmosfera de petrecere să fie completă, invitaţii s-au putut distra pe muzica oferită de Olivia Addams şi Rareş, într-un concert vibrant şi plin de creativitate.

"În fiecare an, ne străduim să ne apropiem de consumatori prin inovaţii care se aliniază la tendinţele şi nevoile lor. Prin acest eveniment, ne-am propus să facilităm conexiunea între funcţiile Galaxy AI şi multitudinea de contexte în care acestea pot fi puse în practică pentru a ne face viaţa mai uşoară. Ne-am dorit ca această lansare să reprezinte un moment în care nu doar ambasadorii noştri de brand, ci şi utilizatorii direcţi care îndrăgesc seria Galaxy Z şi îşi folosesc telefoanele pentru a-şi realiza activităţile zilnice mai simplu sau mai intuitiv, pot să creeze conţinut şi să lanseze trendurile de mâine alături de noi." declară Simona Panait, Director de Marketing Samsung România şi Bulgaria.

Pentru Samsung, membrii Generaţiei Z au devenit o sursă de inspiraţie, în special atunci când vine vorba despre modul prin care consumă şi interacţionează cu trendurile. Tinerii sunt un public important pentru companie, care a fost mereu gata să îmbrăţişeze ultimele tehnologii, iar membrii Gen Z se numără printre primii care integrează în activitatea lor ultimele trenduri sau tehnologii apărute. Astfel, #BeTheTrend Party a reprezentat contextul prin care brandul a conectat inovaţia noii generaţii de foldables cu trendurile din social media, în special de pe TikTok, şi a creat oportunitatea participanţilor de a conecta pasiunea lor pentru creare de conţinut cu universul Galaxy Z cu AI.

Evenimentul a adunat peste 800 de persoane, inclusiv membri ai Team Galaxy, influenceri, lideri de opinie, jurnalişti şi vedete, printre care putem menţiona: Alina Eremia, Nicole Cherry, Cosmin Seleşi, Lili Sandu sau Sore.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb