SanConfind Câmpina a tratat peste 50.000 mii de pacienţi, în primele 6 luni ale anului

F.D.
Companii / 8 august 2023

SanConfind Câmpina a tratat peste 50.000 mii de pacienţi, în primele 6 luni ale anului

Spitalul Sanconfind Câmpina a tratat în primele 6 luni din 2023 peste 50.000 mii de pacienţi, iar cele mai căutate specialităţi medicale au fost ortopedie, imagistică, recuperarea medicală, dermatologie şi maternitate. Tot în aceste 6 luni din 2023 centrul medical s-a dezvoltat cu noi activităţi şi de asemenea, SanConfind are un nou director, arată un comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, pacienţii SanConfind pot beneficia de diverse servicii medicale, care s-au dezvoltat în cadrul spitalului privat cum ar fi: ortopedie/ neurochirurgie (cu succese în primele 6 luni ale anului 2023 la operaţiile de hernie de disc), ortopedie (diverse operaţii) şi urologie (diverse operaţii).

CASS oferă paturi la SanConfind pentru spitalizare continuă

Pacienţii pot beneficia acum de tratament prin Casa de asigurări la: ortopedie, obstetrică ginecologie sau chirurgie generală şi de paturi repartizate special pentru spitalizare continuă.

Spitalul privat SanConfind din Câmpina oferă tratament şi în varianta de spitalizare de zi prin CASS la toate specialităţile pe care le deţine în număr de 20: dermatologie, diabet, gastroenterologie, ginecologie, recuperare medicală etc. Investigaţiile şi tratamentele în regim ambulator prin CASS la Spitalul SanConfind sunt: pediatrie, neurologie, pneumologie, cardiologie, etc.

Preţurile s-au schimbat, au crescut cu 10% comparativ cu o creştere de aproximativ 100% a cheltuielilor cu Energie/Gaze, dar SanConfind încă are preţul cu 40% mai mic ca în spitalele din Bucureşti. La SanConfind o naştere începe de la 8900 de lei, la fel ca în 2022.

"Maternitatea Sanconfind este, categoric, cea mai noua unitate de acest gen din ţară, dar încă nu a ajuns la un grad de ocupare satisfăcător din perspectivă economică. Costul unei naşteri la Sanconfind a rămas la 8900 de lei şi este mult sub nivelul preţurilor din Bucureşti. Distanţa de aproape 100 de km între cele două localităţi face maternitatea de la Câmpina atractivă pentru pacientele din Capitală, dar şi din zone precum Ploieşti, Târgovişte sau Buzău." a declarat Ioan Simion, fondatorul Centrului Medical SanConfind.

SanConfind are un director nou

De la jumătatea lui 2023, SanConfind are un nou director: Dr. Radu Szgarbura, cu o vastă experienţă medicală şi managerială, care este pregătit să fie alături de pacienţi, dar şi de cadrele medicale angajate în regim full-time sau part-time. Spitalul Sanconfind are acum 230 de angajaţi şi mulţi colaboratori, iar pentru sfârşitul lui 2023 se aşteaptă o creştere a numărului de angajaţi. Calitatea excelentă a dotărilor spitalului a atras medici români care lucrau deja în ţări precum: Belgia, Franţa, Anglia sau Canada, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb