SAP anunţă Joule, noul asistent bazat pe inteligenţă artificială generativă

S.B.
Companii / 2 octombrie 2023

SAP anunţă Joule, noul asistent bazat pe inteligenţă artificială generativă

SAP anunţă Joule, un copilot bazat pe AI generativ, capabil de comunicare în limbaj natural, care va transforma modul în care afacerile îşi desfăşoară operaţiunile.

Joule va fi integrat în portofoliul cloud enterprise al SAP, oferind în mod proactiv informaţii contextualizate obţinute din gama largă de soluţii SAP, dar şi din surse terţe. Având abilitatea de a sorta şi contextualiza date obţinute din sisteme multiple, pentru a crea insight-uri mai valoroase, Joule ajută angajaţii să îşi rezolve sarcinile de lucru mai rapid şi să ajungă la rezultate mai bune, într-un mod cât se poate de sigur şi conform. Joule se bazează pe tehnologia SAP, care a dovedit în repetate rânduri că susţine atingerea unor rezultate reale.

"Având aproape 300 de milioane de utilizatori enterprise în întreaga lume, profesionişti care lucrează constant cu soluţiile SAP bazate pe cloud, Joule are capacitatea de a redefini modul în care funcţionează afacerile şi în care operează oamenii care le susţin", a dezvăluit Christian Klein, CEO şi membru în Board-ul Executiv al SAP SE. "Joule beneficiază de poziţia unică a SAP în cadrul afacerilor şi tehnologiei, folosind abordările noastre relevante, fiabile şi responsabile în privinţa AI-ului destinat business-urilor. Joule va înţelege ce înseamnă ce spui, nu doar cuvintele pe care le spui."

Joule va fi integrat în cadrul aplicaţiilor SAP de la resurse umane la finanţe, lanţ de aprovizionare, procurement şi experienţa clienţilor, dar şi în SAP Business Technology Platform. Joule va transforma experienţa de utilizare a produselor SAP - va fi ca şi cum aţi pune o întrebare celui mai bun coleg din echipă. Angajaţii nu trebuie decât să pună întrebări sau să ceară rezolvarea unei probleme, totul în limbaj uzual, natural, şi primesc răspunsuri inteligente, extrase din vasta cantitate de date de business, text, imagini şi insight-uri aflate în portofoliul SAP, dar şi în surse terţe.

Un producător ar putea să-i ceară lui Joule ajutorul pentru a înţelege mai bine performanţa vânzărilor. Joule poate identifica zonele cu performanţe scăzute, apoi poate să se conecteze la alte seturi de date care indică o problemă în lanţul de aprovizionare, de exemplu. Mai departe se poate conecta la sistemul lanţului de aprovizionare, oferind ulterior o serie de propuneri pentru rezolvarea problemei, dintre care producătorul poate apoi să aleagă ceea ce i se potriveşte cel mai bine. Joule va livra constant noi scenarii pentru toate soluţiile SAP. De exemplu, în cadrul departamentelor de resurse umane, va ajuta la redactarea unor descrieri de job imparţiale şi va putea genera întrebări relevante pentru interviuri.

"Pe măsură ce AI-ul generativ trece de faza iniţială, demarează eforturile necesare pentru asigurarea rentabilităţii investiţiilor. SAP înţelege că AI-ul generativ va deveni, în cele din urmă, o parte integrată a vieţii de zi cu zi şi a activităţilor de la birou, astfel că lucrează intens la crearea unui copilot pentru afaceri, care se concentrează pe generarea unor răspunsuri bazate pe scenarii reale. Totodată, SAP îşi ia măsurile de precauţie necesare pentru dezvoltarea unui sistem care este şi responsabil" a declarat Phil Carter, Group Vice President, Worldwide Thought Leadership Research, IDC.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb