SCEB lansează International Business Platform dedicată membrilor

Comunicate de presă / 9 februarie 2022

SCEB lansează International Business Platform dedicată membrilor

Supreme Council of European Business (SCEB) lansează pe 24 februarie 2022 la Grand Hotel Continental cea mai puternică platformă internaţională dedicată membrilor, cu scopul de a le oferi un mediu digital, sigur şi inovator în care să interacţioneze, să împărtăşească idei şi să dezvolte împreună proiecte complexe şi afaceri durabile. Platforma va fi urmată de realizarea unei aplicaţii pentru Android şi IOS prin intermediul căreia membrii SCEB vor avea acces la toate funcţionalităţile platformei, vor avea la dispoziţie orice informaţie necesară şi îşi vor putea contacta colegii într-o manieră simplă şi rapidă.

SCEB International Business Platform va fi prezentată în compania reprezentanţilor Guvernului României, a camerelor de comerţ şi a instituţiilor de prestigiu din România şi alături de conducerea SCEB şi a câtorva invitaţi speciali.

Mai mult decât acum, o întreagă lume de oportunităţi de afaceri se deschide pentru cei care se vor alătura organizaţiei.

Membrii SCEB se vor afla în compania oamenilor de afaceri de succes din întreaga lume şi vor avea acces la o platformă online, inovatoare şi puternică, care va facilita dialogul într-un mediu digital, inovator şi dinamic. În plus, membrii noştri fac parte dintr-o comunitate de afaceri de încredere, în care fiecare membru este verificat de un Comitet de Admitere coordonat de experţi în afaceri şi inteligenţă competitivă, deoarece oricine poate aplica să ni se alăture, dar nu toată lumea este admisă, precizează Mehmet Sumeroglu, SCEB Chairman.

Toţi cei care se alătură comunităţii SCEB au access la evenimente naţionale şi internaţionale, pot audia discursuri şi afla informaţii relevante în contextul mediului de afaceri naţional şi internaţional. Portretul membrului SCEB are integritatea ca trăsătură dominantă.

Dorim să aducem alături de noi oameni de încredere, care fac afaceri în mod onest şi transparent. Deschidem uşa comunităţii noastre profesioniştilor şi antreprenorilor care gândesc proiecte complexe şi investesc în companii dezvoltate în mod sustenabil şi durabil, care aspiră să înveţe de la colegii lor şi să construiască afaceri mai competitive la nivel internaţional, completează Mehmet Sumeroglu, SCEB Chairman.

Supreme Council of European Business este o organizaţie internaţională care îşi propune să creeze şi să dezvolte oportunităţi de afaceri pentru progresul economic şi educaţional al fiecărui cetăţean al lumii. SCEB acţionează prin consilii sectoriale din ţări europene şi non-europene şi reuneşte oameni de afaceri, factori de decizie şi experţi din diverse industrii. Întreaga comunitate lucrează împreună pentru a crea un mediu de afaceri internaţional caracterizat de agilitate şi mai bine adaptat provocărilor actuale.

(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb