Schneider Electric a acordat Automatica licenţă de producţie pentru instalaţii de distribuţie de medie şi joasă tensiune

V.G.
Companii / 16 noiembrie 2022

Schneider Electric a acordat Automatica licenţă de producţie pentru instalaţii de distribuţie de medie şi joasă tensiune

Schneider Electric a acordat certificatul de licenţiere partenerului său Automatica SA, pentru producerea instalaţiilor de distribuţie electrică de medie tensiune tip PIX24, arată un comunicat transmis redacţiei.

Conform sursei citate, prin intermediul acestei licenţieri, Schneider Electric Romania poate oferta şi livra echipamente PIX24 produse în România, fapt care eficientizează costurile şi reduce timpul de livrare către clienţi.

"Suntem bucuroşi că echipa experimentată de la Automatica a parcurs cu succes toate etapele procesului riguros de licenţiere oferit de Schneider Electric şi că avem acum un partener de producţie de încredere pentru clienţii noştri locali şi regionali. Prin intermediul acestei colaborări, clienţii finali vor beneficia de un timp mai scurt de livrare şi de opţiuni de personalizare extinse", a spus Marius Pîrvu, Offer Manager la Schneider Electric România.

În ultimii 25 de ani, Schneider Electric a acordat la nivel global nu mai mult de 300 de licenţe de producţie a instalaţiilor de distribuţie de medie şi joasă tensiune, toate companiile partenere parcurgând un proces complex de training, transfer de tehnologie şi suport de marketing şi vânzări, supunându-se apoi periodic unor audituri de calitate.

"Pentru companiile licenţiate de Schneider Electric, procesul care durează câteva luni reprezintă o certificare a calităţii şi o dezvoltare a businessului, beneficiind de reducerea costurilor si timpului de cercetare şi dezvoltare necesar. Acestea se pot diferenţia de competitorii lor, pot accesa noi segmente de clienţi, direct sau prin intermediul nostru, şi pot beneficia de susţinerea noastră în ceea ce priveşte promovarea şi vânzările", explică Marius Pîrvu.

Componentele necesare realizării de instalaţii electrice de distribuţie de medie şi joasă tensiune provin de la Schneider Electric, construcţia propriu zisă, asamblarea şi instalarea revenind partenerului licenţiat. Prin intermediul Ecoreal MV, un software proprietar Schneider Electric, partenerul poate obţine imediat informaţii legate de componenta tablourilor, de costuri şi de livrare, astfel încât poate realiza, la rândul său, propriile planificări de producţie şi oferte de preţ în timp foarte scurt.

PIX24 este compatibil cu platforma digitala EcoStruxure, permiţând monitorizarea, managementul şi controlul de la distanţă al echipamentelor instalate. Pentru clientul final, acest confort se alătură garanţiei de calitate oferită de Schneider Electric, flexibilităţii şi siguranţei.

În România, Automatica este primul partener Schneider Electric pentru producţia de instalaţii de distribuţie electrica de medie tensiune, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb