Schneider Electric lansează o nouă versiune a programului Ecommerce Partner

G.D.
Companii / 19 aprilie 2023

Schneider Electric lansează o nouă versiune a programului Ecommerce Partner

Schneider Electric a anunţat lansarea noului Ecommerce Partner Program, o nouă versiune simplificată, inovatoare şi colaborativă care va permite dezvoltarea partenerilor Ecommerce, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, pe măsură ce peisajul e-commerce continuă să evolueze, companiile trebuie să-şi păstreze avantajele competitive pentru a valorifica oportunităţile de creştere. Ca să le susţină, Schneider Electric a dezvoltat Ecommerce Partner Program. Acest program oferă partenerilor cele mai recente actualizări din industrie, ştiri şi evenimente pentru a se asigura că sunt la curent cu toate tendinţele şi noutăţile de pe această piaţă în continuă schimbare. În plus, partenerii au acces la eCommerce Transformation & Activation Manager, care îi poate ajuta să dezvolte strategiile potrivite pentru a-şi maximiza succesul.

Programul oferă, de asemenea, instruire complexă pe subiecte precum companie, produs, ecommerce, sustenabilitate şi multe altele. Scopul său este ca partenerii să aibă acces la o serie de opţiuni de compensare în schimbul angajamentului lor. Opţiunile pot include fonduri de marketing, reduceri, iniţiative de vânzări şi multe altele, astfel încât să fie susţinuţi să îşi valorifice mai bine investiţiile e-commerce.

"Misiunea programului nostru pentru parteneri a devenit mai clară. Pentru prima dată, oferim partenerilor noştri Ecommerce un program unic şi inovator, care îi diferenţiază de concurenţii lor. Oferă o suită cuprinzătoare de instrumente şi resurse pentru a ajuta partenerii să aibă succes în spaţiul e-commerce. De la suport de marketing la asistenţă tehnică, programul oferă o gamă largă de servicii pentru a se asigura că partenerii au cea mai bună experienţă posibilă. Programul oferă, de asemenea, reduceri şi promoţii exclusive pentru a ajuta partenerii să-şi maximizeze profiturile. Cu caracteristicile sale cuprinzătoare şi opţiunile de personalizare astfel încât să se potrivească nevoilor specifice fiecărui partener, Ecommerce Partner Program este, cu adevărat, cu un pas înaintea concurenţilor săi", a declarat David Terry, Vice President IT Channels Europa la Schneider Electric, în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb