Schneider Electric oferă infrastructură de automatizare open în colaborare cu Intel şi Red Hat

F.D.
Companii / 6 februarie

Schneider Electric oferă infrastructură de automatizare open în colaborare cu Intel şi Red Hat

Schneider Electric, în colaborare cu firmele de tehnologie Intel şi Red Hat, a anunţat lansarea unui cadru software de tip Distributed Control Node (DCN), conform unui comunicat de presă al companiei.

O extensie a EcoStruxure Automation Expert de la Schneider Electric, acest nou cadru permite companiilor industriale să treacă la o soluţie definită de software, plug-and-produce, permiţându-le să-şi îmbunătăţească operaţiunile, să asigure calitatea, să reducă complexitatea şi să optimizeze costurile.

Aliniaţi cu Open Process Automation Forum (OPAF), care este dedicat promovării interoperabilităţii şi portabilităţii, cei trei colaboratori au lucrat împreună pentru a crea o experienţă modernă, de reţea, care va deschide calea către următoarea generaţie de control industrial.

Red Hat, în colaborare cu Intel, a anunţat recent crearea unei noi platforme industriale edge care ajută la conturarea unei abordări moderne pentru construirea şi operarea controlului industrial. De la implementarea acestei platforme, Schneider Electric a implementat acum Red Hat Device Edge în noul software DCN, pe lângă Red Hat Ansible Automation Platform şi Red Hat OpenShift la nivelul de calcul pentru implementările DCN, combinate cu o infrastructură de control de la Schneider Electric şi o arhitectură de referinţă de la Intel.

Cadrul constă în două componente principale: o platformă computerizată avansată (ACP), care supraveghează volumul de lucru de control, oferind capabilităţile de automatizare şi control al conţinutului necesare pentru a implementa sarcinile de lucru în mod sigur şi programatic, împreună cu funcţionalităţi de virtualizare şi monitorizare; şi DCN, care sunt sisteme industriale ce utilizează procesoare Intel Atom din seria x6400E, dedicate rulării sistemelor de control şi concepute pentru sarcini de lucru cu un nivel critic mixt.

"Red Hat se angajează să ajute producătorii să implementeze operaţiuni autonome în spaţiile de producţie", a declarat Francis Chow, Vice President and General Manager of In-Vehicle Operating System and Edge la Red Hat. "Colaborând îndeaproape cu partenerii noştri precum Schneider Electric şi Intel, putem contribui la construirea de fabrici şi operaţiuni scalabile, definite de software, capabile de automatizare şi interoperabilitate avansată, utilizând o abordare consecventă, de platformă. Suntem încântaţi de această colaborare şi acesta este doar începutul. Făcând aceşti paşi acum, putem ajuta sectorul industrial să exploreze toate posibilităţile pe care le oferă AI, edge computing şi multe altele."

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb