Schneider Electric prezintă APC Smart-UPS Ultra

F.D.
Companii / 21 noiembrie 2022

Schneider Electric prezintă APC Smart-UPS Ultra

Schneider Electric a lansat noul APC Smart-UPS Ultra, în Europa, prima sursă de alimentare neîntreruptă monofazată (Uninterruptable Power Supply - UPS) de 3 kW şi 5 kW 1U din industrie. APC Smart-UPS Ultra permite profesioniştilor IT şi furnizorilor de soluţii să abordeze multe dintre provocările legate de implementarea infrastructurii IT în medii edge computing distribuite şi la nivelul edge mai complex, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Conform sursei citate, piaţa globală de soluţii edge computing se confruntă cu o creştere masivă, cu o rată anuală de 12,5%, până la aproximativ 250,6 miliarde de dolari în 2024, potrivit IDC. Proliferarea tehnologiilor digitale şi a aplicaţiilor inteligente determină nevoia de resurse de calcul, de reţea şi de stocare care sunt localizate în proximitate, pentru a permite derularea de procese şi experienţe esenţiale pentru business, care se bazează pe conectivitate cloud. Cu toate acestea, configurarea, implementarea şi menţinerea infrastructurii IT de suport pentru mai multe site-uri dispersate geografic vine cu provocări serioase.

Cu APC Smart-UPS Ultra, Schneider Electric aduce pe piaţă cel mai mic şi mai avansat UPS monofazat, care oferă flexibilitate la instalare şi reduce costurile totale de utilizare (TCO) fără compromisuri. Designul compact al UPS-ului este cu până la 50% mai mic şi mai uşor decât soluţiile UPS comparabile de pe piaţă. APC Smart-UPS Ultra oferă opţiuni flexibile de montare, inclusiv suporturi pentru rack, tower sau perete/tavan, astfel încât să poată fi amplasat la distanţă pentru a permite soluţiilor IT mai mult spaţiu în rack.

Bateria litiu-ion de la APC Smart-UPS Ultra durează de până la trei ori mai mult decât bateria unui UPS tradiţional, (VRLA) şi nu va trebui înlocuită în condiţii normale de funcţionare.

APC Smart-UPS Ultra este EcoStruxure Ready, fapt care permite monitorizarea bazată pe cloud, primirea de recomandări bazate pe date pentru a optimiza performanţa şi, nu în ultimul rând, permite vizibilitate de oriunde asupra mai multor dispozitive UPS. Conectivitatea se realizează prin portul Ethernet sau portul de reţea încorporat, iar portalul web EcoStruxure Ready APC Smart-UPS oferă alerte automate, personalizabile, cu privire la starea UPS-ului, pentru a simplifica întreţinerea preventivă, a reduce timpul de nefuncţionare şi timpul mediu de reparare, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb