Sebastian Burduja: Planul pentru Bucureşti s-a născut şi din discuţiile pe care le-am avut cu domnul Profesor Nicolae Noica

A.F.
Politică / 22 mai

Sebastian Burduja: Planul pentru Bucureşti s-a născut şi din discuţiile pe care le-am avut cu domnul Profesor Nicolae Noica

Candidatul PNL la Primăria Generală, Sebastian Burduja, afirmă că Planul său pentru Bucureşti s-a născut şi din discuţiile pe care le-a avut cu domnul Profesor Nicolae Noica, Preşedintele Bibliotecii Academiei Române, conform news.ro.

El arată că Bucureştiul a căzut pradă lipsei de viziune şi de interes real, criticând abordarea haotică, dezordonată, de multe ori nocivă pentru Bucureşti care s-a manifestat din plin şi în mandatul lui Nicuşor Dan, şi în mandatul Gabrielei Firea, dar şi în multe alte mandate în ultimii zeci de ani.

"Planul pentru Bucureşti s-a născut şi din discuţiile pe care le-am avut cu domnul Profesor Nicolae Noica, Preşedintele Bibliotecii Academiei Române. Un om de mare caracter, respectat şi apreciat, cu o experienţă aparte, ştie mai bine decât mulţi alţii că un oraş nu se poate dezvolta fără un Plan", spune Sebastian Burduja pe Facebook.

El arată că "un Plan diferenţiază o viziune pe termen mediu şi lung pentru oraşul nostru, de abordarea haotică, dezordonată, de multe ori nocivă pentru Bucureşti care s-a manifestat din plin şi în mandatul lui Nicuşor Dan, şi în mandatul Gabrielei Firea, dar şi în multe alte mandate în ultimii zeci de ani".

"Bucureştiul a căzut pradă lipsei de viziune şi de interes real pentru oraş", acuză candidatul PNL la Primăria Capitalei.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. daa, Planul. un plan exista ma gandesc, ca nu degeaba ar renunta un absolvent de Harvard la salariul de ministru pentru salariul de primar

    Buzdugan ataca pe toate fronturile, chiar urât de multe ori.

    De unde atâta zbucium ? 

    Ca ei politicienii nu au prea mai făcut comisioane și altele de când cu Nicușor Dan. 

    Nu de ei avem nevoie la București.

    Treaba merge serios în ultimul timp la București, se vede. 

    nu i-ar strica si lui un castel in Franta

    Motto:

    Destul cu-atâtea găşti aristocrate 

    Ce caută şi-n cântece câştig 

    Un cântec nu-i nimic dacă nu face 

    Mai cald în casele în care-i frig. 

    (Adrian Păunescu- Niciodată) 

    Parafrazând ultimele două versuri din citatul de mai sus s-ar putea spune :"O Carte nu-i nimic dacă nu face/ Mai cald în casele în care-i frig.) 

    Având în vedere alegerea primarilor prin scrutin uninominal, într-un singur tur, cele mai mari sanse le are primarul aflat în funcție. Modificarea legislativă a fost inițiată pentru alegerile locale din 2012, de fostul PDL, partid controlat la vremea respectivă de Traian Băsescu și dispărut de pe scena politică după fuziunea prin absorbție cu PNL în 2014. La vremea respectivă, social-democrații, deși s-au numărat printre inițiatorii legii, au combătut proiectul în Parlament și au votat împotriva adoptării acestuia. La vremea respectivă, social-democrații, deși s-au numărat printre inițiatorii legii, au combătut proiectul în Parlament și au votat împotriva adoptării acestuia. 

    Prin urmare, dat fiind faptul că la alegerile dintr-un singur tur de scrutin câstigătorul este candidatul cu cel mai mare de voturi, chiar dacă procentual este mult sub 50% (vot minoritar).  

    In cazul capitalei favorit este actualul primar Nicuşor Dan, cu atât mai mult cu cât el se află la primul mandat si a demarat o serie de proiecte care nu pot fi încheiate în 4 ani, fapt pentru care cei mai multi alegători sunt dispuşi să-i acorde al doilea mandat pentru continuitate, conform principiului "un mandat e prea puţin, iar peste două sunt prea multe".  

    O intrebare simpla la care inca nu am primit raspuns .Burduja,Firea si Piedone au afirmat de nenumarate ori ca se implica in alegeri spre a-l inlatura pe N.Dan din functia de Primar general .Dorim sa stim ce vor face cei trei daca inainte de data alegerilor niciunul dintre ei nu are forta individuala necesara (conform sondajelor)sa il „detroneze” pe Nicusor Dan .Va asumati cistigarea alegerilor de catre actualul Primar daca ramineti separati ? Daca faceti asta va asumati iesirea din Politica mare avind drept adeversari pe cei 70 la suta dintre cetatenii Bucuresteni ce nu il mai vor Primar pe N.Dan ? Daca nu va uniti va asumati sa dezamagiti acest numar imens de cetateni ai capitalei ? Aveti nu numai motivatia unirii si desemnarii unuia dintre voi drept cistigator dar aveti si modalitatea si responsabilitatea ce deriva din dorinta cetatenilor .Speram sa nu ne dezamagiti /Punctual cel care nu a fost niciodata Primar (Burduja ) ar trebui sa fie solutia .Daca nu prabusirea in alegerile ce urmeaza este evidenta .

    1. Nu te agita ca nu iese niciun candidat din cei 3 ai lui Voiculescu !

    planul excelentei voastre s-a nascut pentru a se pierde in vant

    Burduja e unealta intereselor americane in romania, tanar, cv de exceptie, este capul de pod al urmatoarelor "investitii americane" pe hartie (vezi bechtel si nuscale). Piedone se va retrage dramatic pe ultima suta de metri (acuzand santaje ordinare), sustinandu-l pe Burduja care astfel va prelua Capitala urmand ca pe expunerea mediatica imensa ca primar general sa fie un posibil candidat la presedintie poate in 2024 sigur in 2029 iar romanii pioni tabla de sah din europa de est.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb