SEBASTIAN GHIŢĂ: "Kovesi mi-a fabricat dosare şi a falsificat probe"

D.I.
Anticorupţie / 25 ianuarie 2019

Sebastian Ghiţă

Sebastian Ghiţă

Fostu, deputat Sebastian Ghiţă a declarat ieri seară la Antena 3 că va fi audiat din Serbia de Secţia privind infracţiunile comise de magistraţi, în dosarul care o vizează pe Laura Codruţa Kovesi, iar dacă procurorii îi vor cere, le va da fotografia în care apare şefa DNA la o petrecere la el acasă, despre care el a vorbit, dar pe care nu a prezentat-o public.

"Acea poză va ajunge la Secţia de investigare a magistraţilor. Dacă procurorii îmi vor cere. Eu urmează să fiu audiat. Voi fi audiat de aici. Am depus o plângere şi am explicat de ce eu cred că doamna Kovesi, dirijând pe Onea şi Negulescu, acest grup infracţional organizat, am explicat acolo cum, pentru că ştiam două-trei lucruri de doamna Kovesi, că mi-a fabricat dosare, a falsificat probe. Sunt obligat de lege să dau fotografia", a declarat Ghiţă.

Sebastian Ghiţă a relatat în numeroase dăţi despre prezenţa Laurei Codruţa Kovesi la petreceri, susţinând că are şi o fotografie în care apare fosta şefă DNA, făcută în crama locuinţei lui din Ploieşti. Ghiţă a refuzat însă să facă publică fotografia.

În martie 2018, el afirma că imaginea cu Laura Codruţa Kovesi este un stop-cadru dintr-un film şi că nu este singura imagine în care aceasta apare.

De asemenea, socrul fostului deputat i-a susţinut afirmaţiile declarând că petrecerea la care a participat Kovesi a avut loc, aproximativ, în noiembrie 2012 şi că Laura Codruţa Kovesi a stat la acea petrecere circa şapte ore şi "nu s-a plictisit".

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. ""Kovesi mi-a fabricat dosare şi a falsificat probe"...si eu sunt martor...am asistat cum marmota invelea dosarele in foite de staniol. "... iar dacă procurorii îi vor cere, le va da fotografia în care apare şefa DNA la o petrecere la el acasă, despre care el a vorbit, dar pe care nu a prezentat-o public." Nu mai este cazul Ghitule...e de ajuns ca a vazut-o "maestru"Cristoiu si ala nu are cum sa minta. A demonstrat la toti ca gaina a nascut pui vii asa ca e om de onoare.

    Erau falsificate si probele din dosarul de trafic cu produse petroliere si evaziune fiscala, sau alea nu se pun pt ca faptele s-au prescris si banii sunt demult cheltuiti? Deh, pacate ale tineretii.

    1. Negulescu a spus că nu l-a lăsat SRI să-l agațe pe evaziune, cădea toată rețeaua mafiei securiste.

    Eu cred ca oricine poate participa la o petrecere.Nu stiu daca Olguta este vinovată, dar sigur Ghiță este un infractor. A dovedit o prin fuga lui din tara. Este un las si un infractor si trebue sa dea socoteala.

    1. Ertati gresala de la nume.Am spus Olguta in loc de Codruta.

    securist imputit!

    Care va sa zica, vinovata este Codruta ca a participat la o petrecere si nu el, infractorul, care a devalizat tara.

    Am ajuns ca infractorii sa-i alerge pe toate coclaurile si sa bage la puscarie magistratii. Halal sa ne fie! 

    1. Kovesi a petrecut cu rețeaua mafiei securiste pe care o proteja, alături de tine și ceilalți propagandiștisecuriști care susținu furtul mafiei securiste.

    Ce doreste sa demonstreze prin faptul ca a perecut cu Codruta ?

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9764
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4952
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3087
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9751
Gram de aur (XAU)Gram de aur383.4311

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb