Sebastian Ioan Burduja - numit secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice

I.A.
Politică / 10 decembrie 2019

Sebastian Ioan Burduja (Sursă foto: Facebook)

Sebastian Ioan Burduja (Sursă foto: Facebook)

Sebastian Ioan Burduja a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice printr-o decizie a prim-ministrului Ludovic Orban publicată, marţi, în Monitorul Oficial.

"Sunt onorat şi recunoscător să accept astăzi, cu responsabilitate şi cumpătare, provocarea lansată de Prim-Ministrul României, Ludovic Orban, şi de Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, de a mă alătura echipei MFP ca secretar de stat. Le mulţumesc pentru încrederea acordată şi pentru întreg sprijinul", a scris Sebastian Burduja, marţi seara, pe pagina sa de Facebook.

Acesta a menţionat că este pe deplin conştient de misiunea extrem de grea care îi revine în contextul României de astăzi.

"Sunt onorat să pun la bătaie, într-un minister crucial şi alături de profesionişti autentici, toate cunoştinţele şi toată experienţa acumulată în plan profesional şi academic, în ţară şi în străinătate. Am convingerea că vom reuşi să facem împreună ceea ce merită toţi românii: România normală, pe muncă şi pe merit. România pe bune, dezvoltată şi demnă", a declarat Burduja.

Preşedintele filialei PNL Sector 1 susţine că nu regretă nicio clipă faptul că s-a întors în ţară după cei aproape 12 petrecuţi în SUA şi că este recunoscător pentru şansa de a adapta şi aici cunoştinţele şi experienţele din America.

"Nu cred că este deloc întâmplător că viaţa m-a adus în acest punct. Mai ales acum, când vremurile cer o nouă abordare a mediului politic, la toate nivelurile. O abordare centrată pe cetăţeni şi nevoile lor, care nu se satisfac din pix, ci prin măsuri deştepte care generează creştere economică şi inovare. O politică pentru generaţiile viitoare, nu pentru alegerile viitoare", a adăugat Sebastian Burduja.

Totodată, premierul Ludovic Orban a numit şi doi secretari de stat la Ministerul Mediului Apelor şi Pădurilor, Iulian Octavian Stana şi Gelu Puiu.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. în sfârşit se mişcă treburile...

    hai sebastian! hai bursa !!!! 

    băi make, zi ceva ! ai îmbătrânit, nu mai ţii pasul, din păcate. tot cu desene stupide şi cu replici greţoase... 

    vino la zi, comentează schimbările pozitive, lasă-ne cu geneza, că toţi îl recunoaştem şi îl respectăm pe Creator, chiar dacă n-am avut acces la texte biblice. poate am făcut alceva folositor. nu ne judeci tu.

    din nou: hai sebastian, hai bursa!!!i  

    1. Domnule red incalci o regula de aur in rublica de comentarii: protectorul acestor spatii de comentarii anonimizate (fapt de laudat si de apreciat realmente) nu poate fi atacat!!! doar laudat ca altfel se enerveaza ca un copil si nu te mai lasa sa te joci cu "jucaria" lui. A si inca o regula de aur: nu ai voie sa spui nimic de fostul presedinte al ASF Leutzu' Universitaru' apreciat (inca un mister) excesiv si dubios de mult de catre domnul pe care il apostrofezi tu.

      Si iata ca , preventiv, au aparut laudatorii. Mai rasfirati baietii, mai rasfirati!

    De acord cu " Ce se naste din pisica". Arentie la devalorizare si la banii din conturi si valoarea actiunilor chiar si la Transilvania daramite la CEC. Eu numa' va zic ! In spate tacsu: baiat scolit ( sa fure legal) in America pe banii devalizati de la Bancorex . Tot de acolo si spaga sa fie angajat printisorul la Banca Mondiala pt 6 luni, sa dea bine la CV. Unui om caruia nu i-a pasat nici de propriul copil inecat din neglijenta in piscina familiei in Franta langa Nisa ( ca doar nu o sa creasca in Romania sa se joace cu copiii fraierilor) numai sa participe la mitingul din 10 august printre initiatorii caruia a fost) cat i-a pasat de articolele postate despre asta. Ce incredere sa ai intr-unul din asta ? " Zero" !

    Care au participat la mascarada din 10 August pr degeaba.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb